Gaziantep FK'da yönetim ne zaman açıklanacak? Yönetimde sürpriz isimler var

Gaziantep FK'da yönetim ne zaman açıklanacak? Yönetimde sürpriz isimler var
Gaziantep Futbol Kulübü’nde belirsizlik son buluyor. Kulüp Başkanlığına Tolga Batallı’nın gelmesine kesin gözle bakılırken 24 kişilik yönetim kurulu ile oluşmaya başladı. Gaziantep’in tanınmış işadamlarının oluşturacağı yönetim kurulu ise Cumartesi günü Ankaragücü ile oynanacak olan maçtan sonra açıklanacak.

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in birebir ilgilendiği Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni başkan ve yönetim belli oldu gibi.
BAŞKAN TOLGA BATALLI
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni başkan Tolga Batallı olduğu netlik kazandı. Kırmızı-Siyahlı takımın Cumartesi günü açıklanacak olan yönetim kurulunda başkanlık koltuğuna eski devlet bakanı ve Gaziantep Milletvekili merhum Mehmet Batallı’nın oğlu Tolga Batallı oturacak.
YÖNETİM ŞEKİLLENİYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Tolga Batallı’nın başkanlığında oluşacak olan 24 kişilik yönetim kurulu şekillenmeye başladı. Bu yönetim kurulunda Gaziantep’in tanınmış işadamları olacak. Gaziantepspor ve Gaziantep Futbol Kulübü’nde daha önce yöneticilik yapan isimler bu yönetim kurulunda yer alacak. 24 kişiden oluşması beklenen A.Ş. yönetiminin güçlü olması bekleniyor.
MADDİ DESTEK SAĞLAYACAKLAR
Tolga Batallı başkanlığında oluşacak olan yönetim kurulunda yer alacak isimler kulübe en az 100’er bin dolar maddi kaynak sağlayacak. Bu isimler kulübün ayağa kalkması ve Süper Lig’de yaşaması için çaba gösterirken Vali Davut Gül önderliğinde bir yönetim kurulu oluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.