Whatsapp’ta Değişiklik! Artık Tüm Kullanıcılar Erişebilecek!

Whatsapp’ta Değişiklik! Artık Tüm Kullanıcılar Erişebilecek!
Oldukça popüler bir mesajlaşma platformu olan WhatsApp’tan yeni haber geldi. Artık Mac beta sürümüne tüm kullanıcılar erişebilecek! Şirketin özgün Mac uygulaması artık herkesin erişimine açık bir duruma getirildi. İşte detaylar...

WhatsApp dünyadaki en yaygın olan mesajlaşma platformlarından biri olma özelliği taşıyor. Geçen yazdan beri şirket bir Mac uygulaması için kolları sıvadı. Ancak yaşanan son gelişmeye göre artık tüm kullanıcılar bu uygulamaya erişebilecek. Beta sürümü tüm platform kullanıcılarına açıldı.

TÜM KULLANICILAR ERİŞEBİLECEK

WaBetaInfo’nun bildirdiğine göre WhatsApp’ın yerel bir sürümümü bekleyen Mac kullanıcıları bundan sonra sorun yaşamdan indirme işlemi yapabilir. Bu yeni uygulama Mac donanımı için uygun hale getirildi.

Bunun yanı sıra Mac Catalyst ile oluşumu sağlandı. Bundan kaynaklı olarak da mevcut web sürümünden daha hızlı ve verimli olacak şekilde karşımıza çıkmakta. Ayrıca bu sürüm sayesinde kişileri ve etkileşimleri de bir bakışta görmek mümkün.

Tüm bunların yanı sıra sohbetler, aramalar, arşivlenmiş yıldızlı mesajlar arasında kolayca geçiş yapmak mümkün. Bu geçiş için üç panelli yeni bir arayüzü kullanırsınız.

YENİ GELİŞMELER DE YOLDA

Ancak yeni WhatsApp beta sürümü, geliştiricilerin İOS uygulamalarını macOS’a taşınmasına müsaade ediyor. Ya da her iki platformda da çalışabilen bir sürüme de izin veriliyor. Mac, Catalyst üzerinden geliştirildiği için bu, uzunca bir zamandır beklenen sürümün İOS geleceği yönünde de umut vaat ediyor.

Özgün macOS uygulaması birkaç zamandır TestFlight’ta yer alıyor. Ancak bu, test deneyimi için sınırlı bir alan sunuyor.

Bugün itibariyle WhatsApp, tam bir beta sürümünde yer almakta. Eğer kullanmak isterseniz uygulamayı WhatsApp internet sitesi üzerinden cihazınıza sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.

Şirket başka değişikliklerle de karşımıza çıkmakta. Fotoğraf gönderimindeki kalite düşme sorunu için yeni çözümler gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.