Cinsel İlişkiden Alınan Zevki Katlamak Zor Değil! Partnerler Arası Uyum Ve Orgazm Yaşamanın Püf Noktaları!

Cinsel İlişkiden Alınan Zevki Katlamak Zor Değil! Partnerler Arası Uyum Ve Orgazm Yaşamanın Püf Noktaları!
Birçok kişi için büyük önem taşıyan cinsel ilişki esnasında zevk almama sorunu can sıkıcı olabiliyor. Bunun temel sebebini erojen bölgelerin uyarılmamasına bağlayan uzmanlar cinsel ilişkiye girmeden bile zevk alınabileceğine dikkat çekiyor…

Cinsel ilişkiyi hayatının önemli bir parçası haline getirenler, seks sırasında yoğun zevk yaşamak istiyor. Ancak kişinin kendi zevklerini ön planda tutup partnerin zevklerini önemsiz görenler yüzünden her iki tarafın da aldığı zevk düşüyor. Seks sırasında alınan zevki ikiye katlamak için partnerlerin birbiriyle uyum içinde hareket etmesi gerekiyor. Kadınların ve erkeklerin daha kolay orgazm olabilmesi için zevk veren bölgelere yoğunlaşmak önem taşıyor.

Cinsel Hazzı Arttıran Erojen Bölgeler

Kadın ve erkek vücudundaki erojen bölgeler uyarıldığında cinsel ilişki sırasında daha fazla zevk almak mümkün oluyor. Kafa derisi sinir uçlarıyla dolu oluğu için saçın en ufak teli bile vücutta karıncalanmaya sebep oluyor. Cinsel hazzı arttırmak için tırnakları hafifçe kafa derisi üzerinden geçirip kulak arkasındaki boşluğa baskı uygulanabilir. Erojen bölge olan kafa derisini uyarmak için seks sırasında saçları nazikçe çekmek faydalıdır.

Vücuttaki Erojen Bölgelere Temas Edin

Yüzlerce duyu reseptörüne sahip kulaklar erojen bölgeler arasında yer alır. Partneri memnun etmek için kulak memelerini öpmek, yalamak ve nazirce ısırmak son derece etkilidir. Kulakta daha fazla karıncalanma hissi oluşturmak için fısıldayarak konuşmak veya üflemek de duyu reseptörlerini harekete geçirir. Karın bölgesi cinsel organlara yakın olduğu için seksten alınan zevki arttırır. Partneri heyecanlandırmak için karın bölgesinde buz küpüyle daireler çizmek etkili olacaktır.

Koltuk altı erojen bölgesi ilk başta gıdıklayıcı olsa da seks sırasında uyarılmayı arttıran bir yerdeir. El bilekleri nabzın attığı bölge olarak temasa karşı hassas bölgedir. Partnerinizle bakışırken ve el bileğini parmak içiyle yavaşça okşamak heyecanlanmasını sağlar. Cinsel birleşme sırasında el bileklerine temas etmek veya öpmek de hazzı arttırıcı etki gösterir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.