OLAY ÖZEL..! Gaziantep FK’da sürpriz! Yeni yönetim teknik direktörlük için kimlerle ne görüştü?

OLAY ÖZEL..! Gaziantep FK’da sürpriz! Yeni yönetim teknik direktörlük için kimlerle ne görüştü?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasına kesin gözle bakılırken yeni başkan adayı Tolga Batallı ise teknik direktör isimlerini masaya yatırdı. Batallı’nın gündeminde iki isim var. Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Levent Şahin ve Batallı’nın yakından tanıdığı Samet Aybaba ile Aykut Kocaman isimleri öne çıktı. Bu iki isimle temas kurmaya hazırlanan başkan adayı Batallı’nın bu iki isimden birisini getireceği iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, son dönemde adeta dibe vurdu. Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet ve bir beraberlik ile müthiş bir başlangıca imza atan KırmızıSiyahlılar, son 15 haftada ise yalnızca 1 galibiyet alabildi. Geride kalan 19 haftada 19 puan toplayan ve 13. sırada, düşme hattının bir puan üzerinde yer alan Gaziantep temsilcisinde hoca değişikliği gündeme geldi.

TERİM’İN YARDIMCISI ŞAHİN GELEBİLİR
Edinilen son bilgilere göre Gaziantep’in, mevcut hocası Erol Bulut ile yolları ayırabileceği öğrenildi. Listenin ilk sırasında ise son olarak Galatasaray ‘da yardımcı antrenörlük yapan Levent Şahin var. 49 yaşındaki çalıştırıcı, Milli Takım ’da tüm alt yaş gruplarının organizasyonunda çalıştı. Fatih Terim’in yıllardır yardımcılığını yapan Şahin, bu süreçte doktorasını tamamladı.

BATALLI’NIN FAVORİSİ AYBABA’DA
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Erol Bulut’un ayrılması halinde göreve gelecek olan teknik direktör konusuda bir çok isim yazılıp çizilirken Başkan olmasına kesin gözle bakılan Tolga Batallı’nın favori adayı Samet Aybaba. Hem takımı ligde tutması için hemde alt yapıda büyük değişime gitmesi için Aybaba ismine sıcak bakılırken tecrübeli teknik adam ile Ankaragücü maçından sonra bir araya gelinmesi bekleniyor.

AYKUT KOCAMAN REVAÇTA
Erol Bulut ile yolların ayrılmasına kesin gözle bakılırken yeni göreve gelecek olan yöneticilerin ise şimdiden teknik direktör arayışına yöneldikleri görülüyor. Bir çok teknik direktör isminin gündeme geldiği Gaziantep Futbol Kulübü’nde Aykut Kocaman ise daha ağır basıyor. Samet Aybaba, Levent Şahin ve Aykut Kocaman üçlüsü arasında karar verecek olan yönetimin Cumartesi günü bu kararını vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.