Gaziantep İYİ PARTİ'DE KRİZ! Seçilen Mehmet Başaran Görevden Alınacak mı? Akşener Kongre'ye Neden Katılmadı?

Gaziantep İYİ PARTİ'DE KRİZ! Seçilen Mehmet Başaran Görevden Alınacak mı? Akşener Kongre'ye Neden Katılmadı?
Gaziantep İYİ Parti'de il başkanlığı kongresi'nden sonra Gaziantep'te konuşulan iddialar bitip tükenmiyor....

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha önce görüştüğü Halil İbrahim Demir’in seçilememesinden dolayı bir başka aday olan ve seçilen Mehmet Başaran’ı görevden alacağı iddiaları İyi Parti kulislerinde konuşulmaya devam ettiği ifade edildi. Akşener, Gaziantep’te olduğu halde kongreye katılmaması da İyi Partililer tarafından şaşkınlıkla karşılandığı söyleniyor. Akşener, Gaziantep İyi Parti İl Başkanlığına seçilen Mehmet Başaran ile devam edip etmeme konusundaki kararını önümüzdeki günlerde vereceği iddia ediliyor.

MEHMET BAŞARAN, DEMİR’E ÖZEL TEKLİF NE YAPTI?
İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığına 16 oy farkla seçilen Mehmet Başaran’ın genel merkezin adayı olan Halil İbrahim Demir’e 12 kişilik başkan yardımcılığı görevlerinin tamamının kendisine vermek istediği yönünde teklif yaptığı dedikoduları öne çıktığı ileri sürüldü. İddialara göre Demir ise bu teklife sıcak bakmadığı belirtildi.

9 İLÇE FESMİ EDİLECEK?
İyi Parti teşkilattan sorumlu genel başkan danışmanı Ömer Karataş, il başkanlığı seçimi öncesi Ankara’ya çağırdığı 9 ilçe başkanını kendisinin teklif ettiği adayın dışında başka bir adaya oy vermeleri durumunda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bir rapor verdiği belirtilirken büyük ihtimalle 9 ilçe başkanının söz dinlemedikleri gerekçesiyle hem görevden alınacakları hemde teşkilattan uzaklaştıracakları ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.