Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep AK Parti’ye sürpriz milletvekili adayları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep AK Parti’ye sürpriz milletvekili adayları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde her zaman uyguladığı 3’te 1 milletvekili değiştirme modelini bu kez 3’te 2’ye çıkaracağı iddia ediliyor. Erdoğan, Gaziantep’te de bu kez marka isimlere ve sürpriz adaylara listede yer vermeyi planlıyor.

Erdoğan, hem Cumhurbaşkanlığı, hemde milletvekilliği seçiminde her zaman olduğu gibi en az % 65’lik oy beklediğini Gaziantep Ak Parti teşkilatlarına ilettiği ileri sürüldü. Bu durumda Gaziantep’te sürpriz isimlerin kim olacağı merak edilirken, adeta Ak Parti’te her seçimde olduğu gibi 150’ye yakın aday adayının başvurması bekleniyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te geçtiğimiz hafta yaptırdığı bir ankette mevcut milletvekillerden aday olmayacağını açıklayan Ahmet Uzer hariç tüm milletvekillerinin anketteki genel durumlarına bakarak karar vereceği öne sürüldü.

SÜRPRİZ İSİMLER KİMLER OLABİLİR?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazianteple ilgili düşündüğü sürpriz isimlerin başında Ankara’daki Gaziantepli bürokratlar geldiği belirtildi. Bunun yanı sıra Gaziantep’ten de Sivil Toplum Örgütlerinin yanı sıra bazı işadamlarıyla da özel görüşmeler yapılıyor.

MEHMET ŞİMŞEK OLABİLİR Mİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Maliye ve Hazine eski bakanı ve Gaziantep’te de bir dönem milletvekilliği yapan Mehmet Şimşek’in ismi sürpriz adaylar arasında olduğu da bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.