EYT'liler İçin Görülmemiş Promosyon Kampanyası! İlk Maaşın Yanında 15 Bin TL'lik Ek Ödeme Yatırılacak!

EYT'liler İçin Görülmemiş Promosyon Kampanyası! İlk Maaşın Yanında 15 Bin TL'lik Ek Ödeme Yatırılacak!
Şubat ayında yasalaşacağı tahmin edilen EYT düzenlemeleri için geri sayım devam ederken bankaların da EYT’liler için promosyon hazırlıklarına başladıkları öğrenildi. Kulislerden gelen bilgilere göre milyonlarca EYT’li vatandaşı bünyelerine dahil etmek isteyen bankaların, tavan fiyatı belirlemiş oldukları ileri sürüldü. İşte EYT’li vatandaşlar için düzenlenecek olan promosyon kampanyaları…

8 Eylül 1999 tarihinden önce sigorta giriş kaydı bulunan EYT’li vatandaşları kapsayacak olan yeni düzenleme için geri sayım başladı. Aslında aralık ayının ilk haftasında Meclis’e sunulması planlanan ancak sonrasında birtakım hesaplardan ötürü süresi uzatılan EYT düzenleme çalışmaları, son dönemlerin en çok konuşulan konu başlıklarından birisi olmaya devam ederken bankalarda da telaşın başladığı öğrenildi.

İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olmasını sağlayacak olan EYT yasası için geri sayım başladı. Bu hafta içerisinde Meclis’e gönderilecek olan yasa taslağının şubat ayında oylanması ve ardından da yasalaşması bekleniyor. Yasanın resmen çıkması ile birlikte milyonlarca kişi emekli maaşı almaya hak kazanacakken bankalarda da promosyon hazırlığının başladığı öğrenildi. Kulislerden gelen bilgilere göre EYT yasasından faydalanarak emekli olan milyonları kaçırmak istemeyen bankaların, yüksek ödeme hizmetleri sunacakları ileri sürüldü.

BANKALARDA EYT HAZIRLIĞI BAŞLADI!

2 milyon 250 bin kişinin aynı anda emeklilik haklarına kavuşmalarını sağlayacak olan EYT yasası için geri sayım başladı. İlk maaşlarını mart ayı içerisinde alacakları tahmin edilen EYT’liler için promosyon hazırlığına başlayan bankalarda da hareketli günler yaşandığı öğrenildi. Kulislerden alınan bilgilere göre bankaların EYT’liler için promosyon tavanını 15 bin TL olarak belirleyecekleri ileri sürüldü.

DENİZBANK DUYURDU!

EYT’li vatandaşlar için promosyon kampanyasını duyuran ilk banka Denizbank oldu. Banka, maaşının Denizbank’a yatmasını isteyen ve hesabı üzerinden 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm EYT’lilere 7 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.