Türk Hava Yolları Yaz Tatili Planlayanlara Seslendi! Avrupa- Türkiye Uçak Bileti Fiyatlarına Dev İndirim Yapıldı!

Türk Hava Yolları Yaz Tatili Planlayanlara Seslendi! Avrupa- Türkiye Uçak Bileti Fiyatlarına Dev İndirim Yapıldı!
Yeni yıla girilmesi ile birlikte kampanyalarını güncelleyen Türk Hava Yolları, Avrupa ülkelerinde yaşayan ve Türkiye’de tatil planı yapan vatandaşlar için yeni bir uçak bileti kampanyası düzenlediğini bildirdi. İşte detaylar…

Yüksek enflasyondan nasibini alan uçak biletleri, son dönemlerde fahiş seviyelere ulaştı. Yalnızca keyfi tatil planları yapan tüketicileri değil zorunlu olarak seyahat etmek durumunda olan tüketicilerin bütçelerini de direkt olarak etkileyen yüksek oranlı zamlar, Türk Hava Yolları’nı harekete geçirdi.

Sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Türk Hava Yolları, yaz ayları için Türkiye’yi ziyaret etmeyi planlayan vatandaşlar için yeni bir uçak bileti kampanyası düzenlediğini duyurdu. Firma, son başvuru tarihi 1 Şubat olan kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRK HAVA YOLLARI İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI

2022 yılı boyunca çeşitli faktörler çerçevesinde zamlanan uçak biletlerine karşılık tüketicilerin yanlarında yer almaya çalışan Türk Hava Yolları, düzenlediği avantajlı kampanyalar sayesinde vatandaşlar tarafından yakın takip altına alınmıştı. Yeni yıla girilmesi ile birlikte birçok farklı alanda yepyeni kampanyalar düzenlemeye devam eden firma, bu kez de Avrupa’dan Türkiye’ye gelecek olanlar için bir indirim kampanyası tanımladı.

23 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında satın alınacak olan 1 Haziran- 30 Eylül uçuşlu biletler için yüzde 20’lik bir indirim tanımlayan Türk Hava Yolları, kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin yolculuklarını en az 3 kişi olacak şekilde planlamaları gerektiğini bildirdi.

TÜRK HAVA YOLLARI İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI AYRINTILARI

Yüzde 20 indirimli Avrupa- Türkiye uçak bileti kampanyasını duyuran Türk Hava Yolları, indirimli biletlerden yararlanabilecek olan kalkış ülkelerini şu şekilde sıraladı:

  • Hollanda, Almanya, Lüksemburg, Belçika, Birleşik Krallık, Avusturya, Fransa, İsviçre, Danimarka, Fransa.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.