Ev Düzecek Olanlar Dikkat! Mobilyada İndirim Dönemi Başladı! Ziraat Bankası 500 TL'lik İndirim Tanımlayacak!

Ev Düzecek Olanlar Dikkat! Mobilyada İndirim Dönemi Başladı! Ziraat Bankası 500 TL'lik İndirim Tanımlayacak!
Evlenecek veya evinin dekorasyonunu değiştirecek olan vatandaşlar için yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Ziraat Bankası, mobilya ve dekorasyon harcamalarına TL hediyesi verileceğini bildirdi. İşte Ziraat Bankası’nın mobilya ve dekorasyon kampanyasına dair detaylar…

Yüksek enflasyondan ve diğer olumsuz gelişmelerden etkilenen sektörlerden birisi olan mobilya ve dekorasyon sektörü, yeni evlenecek çiftlerin ve ev dekorasyonlarında değişiklik yapmak isteyen diğer tüketicilerin bütçelerini zorlamaya başladı. Bu noktada devreye giren Ziraat Bankası ilgili sektörden alışveriş yapmak isteyen tüketiciler için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Ziraat Bankası, mobilya ve dekorasyon sektöründe yapılacak olan harcamalar karşılığında para puan hediyesi tanımlayacağını bildirdi. Kamu bankası, yeni kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI MOBİLYA VE DEKORASYON KAMPANYASI

Geliştirdiği uygun finansman kampanyalarının yanı sıra avantajlı kart kampanyaları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ziraat Bankası, yeni bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu. Mobilya ve dekorasyon sektöründen alışveriş yapacak olan mevcut müşterilerine seslenen kamu bankası, kampanyasının detaylarını paylaştı.

20 Şubat tarihinde kadar Bankkart anlaşmalı iş yerlerinden tek seferde yapılacak olan 7 bin 500 TL’lik harcamaya 250 TL değerinde Bankkart Lira hediyesi tanımlayacağını belirten Ziraat Bankası, ikinci 7 bin 500 TL’lik harcamaya da 250 TL, toplamda 50 TL değerinde para hediyesi vereceğini bildirdi.

ZİRAAT BANKASI MOBİLYA VE DEKORASYON KAMPANYASI BAŞVURUSU

Ziraat Bankası, mobilya ve dekorasyon kampanyasına katılarak toplamda 500 TL değerinde Bankkart Lira kazanmak isteyen müşterilerinin, mobil uygulama üzerinden kampanyaya başvuru yapmaları gerektiğini bildirdi. Ayrıca MOBILYA yazıp 4757’ye kısa SMS göndererek de kampanyaya katılım sağlanabileceğini ifade eden kamu bankası, başvuruların ilk harcamadan önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.