Denizbank'tan EYT'lilere Müjdeli Haber! İlk Maaşınız İle Birlikte 7 Bin 500 TL'lik Ek Ödeme Alacaksınız!

Denizbank'tan EYT'lilere Müjdeli Haber! İlk Maaşınız İle Birlikte 7 Bin 500 TL'lik Ek Ödeme Alacaksınız!
EYT yasasının çıkmasına günler kala milyonlarca EYT’liyi yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Denizbank hali hazırda emekli vatandaşların başvurularına açmış olduğu promosyon kampanyasına, EYT’liler için yeni faydalar tanımladı. İşte Denizbank EYT’li promosyon kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Son dönemlerin en çok konuşulan konu başlıklarından birisi olan EYT düzenlemeleri için geri sayım başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı düzenlemelerin tamamlandığını ve Meclis’e gönderilmek üzere milletvekillerine sunulduğunu belirtti. Bu gelişmenin ardından Denizbank’tan da EYT’li vatandaşların yüzlerini güldüren bir açıklama geldi.

Mevcut emekli promosyonu kampanyasını EYT’lilere göre tekrar düzenlediğini bildiren Denizbank, promosyon kampanyası kapsamında 7 bin 500 TL’ye vara maaş harici ödemenin yapılacağını ifade etti.

DENİZBANK’TAN EYT’LİLERE MÜJDELİ HABER!

Emekli vatandaşlar için düzenlediği promosyon kampanyasını hemen hemen her ay güncelleyen Denizbank, yeni bir duyuru yayınladı. Söz konusu duyurusunda ilgili promosyon kampanyasını düzenlediğini ve yeni düzenlemeden yalnızca EYT’li vatandaşların yararlanabileceğini belirten banka, detayları paylaştı.

EYT yasasının çıkması ile birlikte emekli maaşı almaya hak kazanacak olan EYT’li vatandaşlar için yeni bir promosyon kampanyası düzenlediğini duyuran Denizbank, banka seçiminin “Denizbank” olarak işaretlenmesi, ilgili maaş hesabının 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünün verilmesi ve en az 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • SGK’dan 3.500 TL’nin altında maaş alacak olanlar için: 4.500 TL
  • SGK’dan 3.500- 7.500 TL aralığında maaş alacak olanlar için: 5.250 TL
  • SGK’dan 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alacak olanlar için: 6.750 TL
  • SGK’dan 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alacak olanlar için: 7.500 TL

DENİZBANK EYT’Lİ PROMOSYON KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Denizbank’ın EYT’liler için geliştirmiş olduğu promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, yasanın çıkması ile birlikte dolduracak oldukları emeklilik formlarında yer alan “banka bilgileri” kısmına “Denizbank” yazmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.