İki aydır personel alacağı söyleniyordu! Gaziantep Şehir Hastanesi personel alımı şartları belli oldu! Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Hem KPSS’li Hem KPSS’siz alım

İki aydır personel alacağı söyleniyordu! Gaziantep Şehir Hastanesi personel alımı şartları belli oldu! Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Hem KPSS’li Hem KPSS’siz alım
İş arayan vatandaşlar personel alımı yapacağı öğrenilen Gaziantep Şehir Hastanesi’nden gelecek olan açıklamaya kilitlendi. İşte Gaziantep Şehir Hastanesi personel alımı şartları…

Bir süredir yapımı devam eden Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatındaki uzamalar sonrası, hastanenin yapımında 9. yıla girildi. Bu sene faaliyete geçmesi kesinleşmiş olan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin sonuna gelindi. Haziran ayında yapılacak olan açılış ile hizmete açılması beklenen Gaziantep Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmadan önce açık pozisyonlarını doldurmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Bu sene nihayete erecek olan ve Gazianteplilere hizmet vermeye başlayacağı öğrenilen Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatında süreç hız kazandı. Şimdilerde Gaziantep Şehir Hastanesi’nin yapımını üstlenen şirket, sık sık personel alımı gerçekleştirirken; aynı zamanda Gaziantep Şehir Hastanesi’nin faaliyete geçmesinden önce teknik ve diğer kadrolarındaki pozisyonları doldurmak için alım yapacağı öğrenildi. Bu kapsamda ciddi bir istihdam alanı oluşturacak olan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin personel alım ilanına ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ’NE HEM KPSS’Lİ HEM KPSS’SİZ ALIM

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile alım yapan kamu kurum ve kuruluşları, son zamanlarda açıktan atama yöntemini de kullanmaya başladı. Bu kapsamda bazı pozisyonlar için sözleşmeli, bazı pozisyonlar için açıktan atama, bazı pozisyonları için ise merkezi atama yöntemini kullanacak olan Gaziantep Şehir Hastanesi, pozisyonlarını belirlemeye başladı.

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde hizmet verecek olan sağlık çalışanlarının yanı sıra idari ve teknik kadroya da alım yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda hem KPSS’li hem de KPSS’siz alım yapacak olan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin ilk alımında; teknik elemanlar, güvenlik, temizlik ve çamaşırhane elemanları, teknik personel, garson, aşçı, fizyoterapist, tıbbi atık personeli, bilgi yönetim personeli, yardım masası ve danışmanlar, servis sorumluları, sekreter gibi pozisyonlara alım yapması bekleniyor.

GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI BELLİ

Personel alımına ilişkin süresi Resmi Gazete, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve kendi resmi internet sitesi üzerinden yürütecek olan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin önümüzdeki üç ay içerisinde personel alım ilanı yayınlayacağı iddia edildi. İlan için çalışmaların başladığı öne sürülürken, alımların da aynı kanallar üzerinden yapılacak başvurular sonrası gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Öte yandan ilan yayınlanmadığı için Gaziantep Şehir Hastanesi personel alım şartları net değil. Ancak bir kamu kuruluşu olması nedeniyle Gaziantep Şehir Hastanesi’nin genel şartlar olan erkek adaylar için askerliğini yapmış olma, 18 yaşından büyük olma, T.C. vatandaşı olma, sağlık sorunu bulunmama veya güvenlik soruşturması ile arşiv araştırmasından geçebilme gibi şartları sabit tutacağı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.