Gaziantep FK’ya para dopingi! Ne kadar para desteği verilecek?

Gaziantep FK’ya para dopingi! Ne kadar para desteği verilecek?
Ligde 9 maçtır kazanamayan ve aldığı başarısız sonuçlarla düşüşe geçen Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan ve yönetim belirleme çalışmaları devam ederken hem başkanın hemde yönetimin bugün açıklanacağı öğrenildi. Yeni gelecek olan yönetim kurulunun maddi destek sağlayacağı ve yaklaşık 300 milyon TL civarında olan borcun ödenmesi için kaynak yaratılacağı kaydedildi.

VERGİ HARİÇ, 300 MİLYON TL BORÇ VAR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün vergi borcu hariç 300 milyon TL civarında borcu olduğu öğrenilirken bu borcun ödenmesi ve kulübün ekonomik olarak düzlüğe çıkması için kaynak yaratılıyor.

VALİ GÜL VE ŞAHİN DEVREYE GİRDİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün düştüğü darboğazdan çıkması için Gaziantep Valis Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin devreye girdi. İki günden buyana vali Gül başkanlığında ortak akıl bir araya gelirken kulübün yaşaması için çaba gösteriliyor. Gül ve Şahin ile yapılan toplantıya oda başkanları, işadamları ve sanayiciler katıldı.

GENİŞ ÇAPLI TOPLANTI
Gaziantep Futbol Kulübü’nün ekonomik krizden kurtulması için bir araya gelen Gaziantep’in önde gelenleri kulübün parasal sorununu çözmek için taşın altına ellerini koydular. Önceki akşam Gaziantep Valiliğinde toplanan ortak akıl, Gaziantep FK’nın kurtuluşu ve borcun kapatılması için karar aldılar.

YÖNETİCİLER 100 BİN DOLAR VERECEK
Yapılan yanlış transferler ve harcamalar sonrasında ekonomik olarak çıkmaza giren Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni yönetime girecek olan isimler kulübe destek sağlayacak. Başkanlığa gelmesi beklenen Tolga Batallı’nın 2 milyon Dolar vereceği öğrenilirken yönetimde yer alacak olan isimlerden ise 100’er bin dolar destek alınacağı gelen bilgiler arasında. Bu isimlerin yanı sıra ise Büyükşehir Belediyesi ise ekonomik olarak büyük bir destek sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.