Meğerse Brezilyalı Kadınlar Böyle Güzel Oluyormuş: İşte Sırları!

Meğerse Brezilyalı Kadınlar Böyle Güzel Oluyormuş: İşte Sırları!
Saçlarımızda ve cildimizde sürekli olarak değişim olur. Zamanla artan yaşlılık etkilerini gidermek için birçok yöntem var. Brezilyalı kadınların doğal güzellik sırları botoks kadar etkili olurken, güzelliğinizi arttırıyor! İşte detaylar...

Ciltteki akneler, sivilceler oldukça can sıkıcı olmakta. Zaman içerisinde kırışıklıkların da ortaya çıkmasıyla cilt genç ve taze görünümünden uzaklaşmakta. Kadınların bu konudaki çabaları ise bilinen gerçekler arasında. Pek çok kadın cildi için birden fazla bakım ürünü kullanmakta.

Güzellikleriyle bilinen Brezilyalı kadınlardan doğal çözümler geldi.

KIRIŞIKLIKLAR İÇİN HİNDİSTAN CEVİZİ

Hindistan cevizi içerdiği birçok vitamin ve minarelle cilde iyi gelmektedir. Kuru bir cildiniz, sivilceniz varsa rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ya da kırışıklarınızı önlemek istiyorsanız da kullanabilirsiniz. Cildi nemlendirmek ve canlandırmak içinde birebirdir.

KUMLA PEELİNG

Tıkanmış gözenekleri ve sivilceyi önlemek için cildi pul pul dökmek gerekir. Bütün ölü derilerinizden ayaklarınızdan ve ellerinizden çıkarmak için ıslak kumu doğal bir yöntem olarak kullanabilirsiniz.

HAVUÇ SUYU

Havucun insan vücudu için birçok faydası vardır. Cildi güçlendirip biraz esneklik kazandırmak için havuç suyu için. Havuç suyu aynı zamanda güneşten kaynaklanan hasarlara da karşı koruma sağlar. Aynı zamanda bağışıklık ve göz sağlığı için de faydası vardır.

LENFATİK MASAJ

Lenfatik masaj yardımıyla kollar ve bacaklardaki şişkinlikten kaynaklı ağrılardan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda atık ürünlerin vücuttan atılmasını sağlayıp lenfatik sisteminizi doğal olarak temizler.

DENİZ SUYU

Genel anlamda bakım yapıyorsanız arada bir kullanacağınız tuzlu su saçınıza iyi gelecektir. Tuzlu aynı zamanda cildinize ve egzama rahatsızlığına da iyi gelmektedir.

DENİZ YOSUNU

Deniz yosunun kilo verme kalbi koruma gibi faydalarının yanı sıra cilt içinde oldukça iyi gelmektedir. Aynı zamanda sivilceyi de önleme özelliği taşır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.