Elon Musk Çıldırdı! Elde Avuçta Ne Varsa Sattı!

Elon Musk Çıldırdı! Elde Avuçta Ne Varsa Sattı!
Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’dan şaşırtan adım. Şirketin genel merkezinde bulunan ofis eşyalarını sattı. Açık arttırmada satılan bir Twitter logosu 100 bin dolara satıldı! Yaşanılan bu olay gündeme oturdu. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü şirketlerin sahibi Elon Musk, Twitter’da satın almıştı. Olaylı geçen satın alma sürecinden sonra platformda pek çok değişiklik yaparak gündeme geldi. Şimdi de başka bir konuyla gündemde.

Twitter’ın sahibi Musk, şirketin ofisinde bulunan ne var ne yok açık arttırmaya çıkardı. Ofis eşyalarını satışa çıkaran Elon Musk’ın bu adımı çok konuşuldu.

OFİS EŞYALARI SATILIK!

Elon Musk, Twitter ofisinin masa, sandalye, kuş heykelleri, ve aralarında kocaman bir @işaretinin bulunduğu ofis mobilyalarını geçen günlerde açık artırmaya çıkardı.

Online olarak müzayedede teklifler tüm kalemler için 25 ile 20 dolar arasında fiyatlardan başladı. Fakat Twitter logosu için başlangıç olarak 12 bin dolar teklif sunuldu. Twitter’ın kuş logosunun ortalama 1.5 metrelik bir heykeli de açık artırmada 100 bin dolara satılmış oldu.

Kimi kullanıcılar, iş adamı Elon Musk’ın bu adımını şirketin faturalarını ödemek için yaptığını söyledi.

ŞİRKET FATURALARINI ÖDEMEK İÇİN Mİ?

Öte yandan Heritage temsilcisi Nick Dove, konuya dair daha önce yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bu müzayedenin mali durumlarla alakası yoktur. 44 milyara satın aldılar be biz birkaç sandalye, masa ve bilgisayar satışı yapıyoruz. Bundan dolayı, birkaç bilgisayar ve sandalye satmış olmanın bedelini ödeyeceğini düşünmüş olmak saçmalık, sözlerini kullandı.

Gündemden düşmeyen Elon Musk, ofis eşyalarını açık artırmaya çıkarak gündemdeki yerini korudu. İş adamının bundan sonra yapacağı değişiklerin ne olacağı merak edilmekte.

Dünyaca ünlü şirketlerin ve sosyal medya platformu Twitter’ın sahibi Elon Musk’ın yeni adımı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.