Amazon'da Türk Devrimi! Türk Yapımı Kasıp Kavuracak!

Amazon'da Türk Devrimi! Türk Yapımı Kasıp Kavuracak!
Türk yapımı film artık Amazon’da! Rüyanda Görürsün filmi ilk yerli Amazon Original filmi olma özelliği taşıyor. Filmin başrollerinde Murat Boz ile Burcu Özber yer alıyor. Film 3 Şubat’ta seyirciyle buluşacak. İşte detaylar...

Teknoloji devi Amazon’nun dijital yayın platformu olan Prime Video, ilk yerli Amazon Original filminin fragmanını yayınladı. Rüyanda Görüsün adlı filmin fragmanı seyirciyle buluştu. Filmin başrollerinde Murat Boz ile Burcu Özber yer almakta.

İlk yerli yapım Rüyanda Görürsün’ün başrollerinde tanıdık isimler yer alırken film Prime üyeleri için 3 Şubat 2023 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

İLK YERLİ YAPIM FİLMİN KONUSU

Rüyanda Görürsün de Murat Boz Engin karakterini canlandırırken Burcu Özberk de Pelin adlı oyuncuyu canlandırıyor. Filmin hikayesi kavuşma ile başlıyor. Her iki karakter de aşka inanmazken bir rüyada buluşuyorlar. İş adamı Engin ve hayalperest Pelin’in yolları bir partide kesişiyor.

İkili daha sonra ne olduğunu anlayamadıkları bir şekilde kendilerini iki sene evli olarak bir rüyada bulurlar. Yaşadıkları kabustan uyanmak isteyen ikili zamanla birbirine yakınlaşırlar. Tam kabusları aile oldukları hoş bir rüyaya dönüşecekken ikisi de ayrı ayrı uyanırlar.

YERLİ İÇERİKLERİN DEVAMI GELECEK

Filmin yapımcılığını No4 üstlenmekte. Senaryoda ise Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz yer almakta. İlk yerli yapım olma özelliği taşıyan Rüyanda Görürsün, Prime Video’da, global Amazon Originals içerikleri, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri, Tbe Boys, ve Türk yapımı filmlerden olan Bergen ve Dayı’nın içinde bulunduğu pek çok içerik arasında yer alacak.

Dijital platform olan Prime’da Rüyanda Görürsün yer alırken, kullanıcılar istedikleri yer ve zamanda online bir şekilde izleyebilecek. İster mobil cihazdan ister bilgisayardan ya da akıllı televizyonlarda. Platformda yerli içeriklerin devamının gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.