Kararmış Gümüşleri Parlatmak İçin Müthiş Taktik! Hemen Deneyin!

Kararmış Gümüşleri Parlatmak İçin Müthiş Taktik! Hemen Deneyin!
Artık yeni bir formülle gümüş takılarda kararmaya son! Kadınların en çok kullandıkları aksesuarlardan biri de gümüş takılardır. Oldukça severek kullanılan gümüş takıları zaman içerinde kararma yapmakta. İşte bu kararmanın çaresi...

Gümüş takıların zamanla kararma yaptığı bir gerçek. Oldukça sevilerek kullanılan gümüş takılar kullandıkça kararma yapmakta. Kadınları üzen bu durum için artık yeni bir yöntem var. Üstelik oldukça kolay!

Sosyal medyada bir kullanıcının paylaştığı yöntemle gümüşlerde kararmaya artık son. Yapılan bir paylaşım sonrasında gümüş takıları artık rahatlıkla kararmadan kurtarabilirsiniz. İşte o yöntem.

KARARMIŞ TAKILARINIZ İÇİN BU YÖNTEMİ UYGULAYIN

Temiz bir kaseti alüminyumla kaplayın. Sonrasında tuz ile bir yemek kaşığı karbonat ilave edin. Elde ettiğiniz bu karışımın içine kararmış olan gümüş takılarınızı koyun. Beş dakika boyunca gümüş takılarınızı içinde bekletin.

Sosyal medya gördüğü bu tarifi deneyen bir kişi şu yorumlarda bulundu: Videoyla karşılaşana kadar bileziğimin tamamen mahvolduğunu sanmıştım. Teşekkür ederim, artık bileziğim yeni görünüyor.

Başka bir kullanıcı ise deneyimini şu sözlerle paylaştı: Bunu bu gece yaptım. Er kirli tılsımlarımı bile temizledi, çok şaşırdım, resmen işe yaradı. Teşekkür ederim.

Takıları için paylaşılan bilgileri uygulayan başka bir kullanıcı ise, bu yöntem çok işe yaradı. Şu konuda uyarıyorum, çürük yumurta gibi kokmakta.

SADEC TUZ VE ALÜMİNYUM FOLYA

Pek çok kadının ortak derdinden biri olan kararmış gümüş takıları için artık yeni bir yöntem var. Pek çok kullanıcının yorumu ise olumlu yönde oldu. Eğer sizin de kararmış gümüş takılarınız varsa bu yöntemi uygulayabilirsiniz

Sosyal medyada paylaşılan kararan gümüşleri yeniden eski halini alma yöntemi oldukça basit. Sadece tuz ve alüminyum folyo ile yapılabilir. Böylece takılarınız eski görünümünü kazanır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.