ING Bank'tan Tüketicilere Destek! 300 TL'lik Market Harcamanıza, 175 TL'lik İndirim Tanımlanacak!

ING Bank'tan Tüketicilere Destek! 300 TL'lik Market Harcamanıza, 175 TL'lik İndirim Tanımlanacak!
Market reyonlarına yansıyan yüksek oranlı zamların ardından harekete geçen ING Bank, mevcut tüketicilerine destek vereceğini açıkladı. Banka, 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacak olan market alışverişi kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. İşte detaylar...

Yüksek enflasyon sebebi ile fahiş seviyelere ulaşan market ürünleri, sabit bir gelire sahip olan tüketicilerin temel ihtiyaçlarına dahi kısıtlı çerçevede erişebilmelerine hatta bazı ürünlere hiç erişim sağlayamamalarına sebep oldu. Bu durum günden güne daha da büyüyen ciddi bir problem haline gelirken aylık alışverişlerini uygun fiyatlar karşılığında yapabilmek isteyen tüketiciler, indirim kampanyalarını yakından takip etmeye başladı.

Özellikle zincir marketlerin ocak ayı indirim kampanyalarını yakın takip altına alan tüketicilere, Akbank’tan yüzleri güldüren bir kampanya haberi geldi. Mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyuran özel banka, ilgili kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI OCAK 2023

Özel bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan ING Bank, ocak ayına girilmesi ile birlikte mevcut kampanyalarını güncelledi. Ek olarak kampanyalar kategorisine yeni ürünler de eklediğini bildiren banka, market alışverişine çıkacak olan tüketicilere müjdesini verdi. Mevcut müşterileri için yeni bir alışveriş kampanyası düzenlediğini belirten ING Bank, detayları paylaştı.

Resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu yeni market alışverişi kampanyasının 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacağını belirten ING Bank, tek seferde yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarlı ikinci harcamaya, 175 TL tutarında para puan hediyesinin tanımlanacağını bildirdi.

ING BANK MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Bonus üyesi iş yerlerinde geçerli olan ING Bank market alışverişi kampanyasının, internet harcamalarını da kapsadığı belirtildi. ING Bank’ın yeni kampanyasından yararlanmak isteyen mevcut tüketicilerin, GIDA yazıp 2205’e kısa mesaj göndermeleri gerektiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.