Teknoloji Meraklıları Dikkat! Akbank, Harcamalarınıza 500 TL'lik Destekte Bulunacak!

Teknoloji Meraklıları Dikkat! Akbank, Harcamalarınıza 500 TL'lik Destekte Bulunacak!
Yeni yılın gelmesi ile birlikte hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için avantajlı kampanyalar düzenleyen Akbank, ocak ayına özel bir kampanya daha duyurdu. Banka, yalnızca yeni müşterilerinin başvurularına açık olan kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. İşte detaylar...

Son dönemlerde başta yüksek enflasyon sebebi ile fahiş satış fiyatlarına ulaşan teknoloji ürünleri, tüketicilerin bütçeleri üzerinde deprem etkisi yarattı. Günümüzün gelişen şartlarında akıllı ürünler olmadan hemen hemen hiçbir iş halledilemiyorken ilgili ürünlerin tarihi seviyelere yükselmesi, vatandaşları zor durumda bıraktı.

Oluşan kur farkı, maliyet artışı ve daha pek çok faktör sebebi ile yeni yıla zamlı fiyatlar ile giren akıllı cihazlar, tüketicilerin güncel indirim kampanyalarını takip etmelerine sebep oldu. Bu noktada devreye giren Akbank, yeni müşterilerinin teknolojik ürün alışverişlerine TL desteği vereceğini belirterek detayları paylaştı.

AKBANK TEKNOSA KAMPANYASI OCAK 2023

Teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden olan Teknosa firması ile yeni bir iş birliğine imza atmış olduğunu duyuran Akbank, yeni müşterileri için bir kampanya düzenlediğini duyurdu. “1008TEKNOSA500” kodu ile mobil uygulama üzerinden ilk kez Akbanklı olacak olan tüketicilerin başvurularına açık olan kampanya kapsamında, 2 bin TL’lik harcamaya 500 TL’lik indirimin tanımlanacağı bildirildi.

AKBANK TEKNOSA KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Teknosa’dan yapılacak olan 2 bin TL’lik harcama karşılığında 500 TL’lik indirim hakkı kazanmak isteyen tüketicilerin, öncelikle 1008TEKNOSA500 davet kodu ile Akbank Mobil üzerinden müşteri olma süreçlerini tamamlamaları gerektiği bildirildi. Müşteri olma sürecinin tamamlanmasının ardından cep telefonlarına indirim kodunun gönderileceğini belirten Akbank, kodun aktif hale gelebilmesi için TKNS yazıp bir boşluk bırakıp kodun yazılması ve 7889’a kısa SMS gönderilmesi gerektiğini ifade etti. Kodun aktif hale gelmesinin ardından Teknosa mağazalarında kasada cep telefonu bilgisinin verilmesinin, 500 TL’lik indirim hakkı için yeterli olduğu bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.