Gaziantep Etkinlik Takvimi Yayınlandı! Gaziantep'te Ocak Ayında Tiyatrolar ve Konserler Var?

Gaziantep Etkinlik Takvimi Yayınlandı! Gaziantep'te Ocak Ayında Tiyatrolar ve Konserler Var?
Hafta sonlarını veya diğer boş günlerini etkinliklerde geçirmek isteyen Gaziantepli vatandaşlar için ocak ayı etkinlik takvimi yayınlandı. İşte detaylar…

Gaziantep turnesine çıkan ünlü komedyen Doğu Demirkol, son olarak 21 Ocak tarihinde şehirde sahne aldı. Demirkol’un sahnesinin ardından Gaziantep ocak ayı etkinlik takvimi sıklık ile sorgulanmaya başlandı. Ünlü komedyenin ocak ayı içerisinde bir daha Gaziantep’te sahne alıp almayacağı merak konusu oldu.

Hafta sonlarını veya diğer boş günlerini etkinlikler ile değerlendirmek isteyen Gaziantepli vatandaşlar için ocak ayının son haftasına ilişkin etkinlik takvimi yayınlandı. Etkinlikte yer alan bilgilere göre Doğu Demirkol’un bu ay içerisin Gaziantep’te bir daha sahneye çıkmayacağı ancak farklı tiyatro gösterilerinin sergileneceği bilgisi kaydedildi.

GAZİANTEP OCAK AYI TİYATRO TAKVİMİ

27- 28 Ocak tarihlerinde Gaziantep Onat Kutlar Sahnesi’nde “Beşinci Mevsim Efsanesi” isimli tiyatro oyunu sergilenecek. Oyunda 12 yaş sınırının olduğunu belirten yetkililer, her iki günde de oyunun saat 20:00’de başlayacağını ve 1 perdenin 60 dakika süreceğini ifade etti.

GAZİANTEP OCAK AYI ETKİNLİKLERİ

Gaziantep’te yaşayan ya da Gaziantep’i ziyaret etmek amacı ile şehre uğrayan vatandaşlar için ocak ayı etkinlik takvimi yayınlandı. Ay boyunca birçok konser ve tiyatro oyunu ile vatandaşlara kaliteli zaman geçirme fırsatı sunan yetkililer, bu ay ek olarak bir de basketbol maçının düzenleneceğini bildirdi.

28 Ocak Cumartesi günü saat 15:30’da Gaziantep Basketbol ile Bahçeşehir Koleji’nin karşı karşıya geleceğini ifade eden yetkililer, 6 yaş ve üzeri izleyicilerin bilete tabi tutulduklarını vurguladı. Basketbol maçının düzenlenecek olduğu yeri Karataş Şahinbey Spor Salonu olarak açıklayan yetkililer biletlerin online olarak satın alınabileceğini ve 35 TL’den başladığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.