Gaziantepspor mu? Gaziantep FK mı? Batallı isimleri neden karıştırdı? Hangi kulübün başkanı olacak?

Gaziantepspor mu? Gaziantep FK mı? Batallı isimleri neden karıştırdı? Hangi kulübün başkanı olacak?
Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığı için ismi gündeme gelen ve görevi kabul ettiği öğrenilen Tolga Batallı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Yarım asırlık Gaziantepspor ismini kullanan Tolga Batallı’nın kulüplerin isimlerin karıştırdığı görüldü. Batallı’nın görev için para ve yönetici arayışında olduğu kaydedildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkanlık bilmecesi devam ederken başkanlık için ismi gündeme gelen Tolga Batallı’nın kulüplerin isimlerini karıştırması taraftarların dikkatini çekti. Taraftarlar, “Tolga bey, hangi kulübün başkanı olacak merak ediyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

KULÜPLERİ KARIŞTIRDI
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı için gündemde olan Tolga Batallı, sosyal medya hesabından, “Kıymetli Gaziantep’li hemşehrilerim ve Gaziantepspor sevdalıları. Sayın valimizin açıklamaları ile alakalı kastettiği kişinin şahsım mı olduğunu merak etmişsiniz ve benden haber beklediğinizi söylemişsiniz. Bu kişi veya kişilerin bunaldıklarını da bu süreçte çok net görüyoruz. Bu işi sürdürülebilir hale getirmek için fikir alışverişinde bulunuyoruz.Bizim için aslolan Gaziantep şehri ve Gaziantepspor’dur. Gerisi teferruattır ve hamdolsun bu işlerde şahsımın ve arkadaşlarımın kendilerine bir paye çıkarmaya
geçmişte olmadığı gibi bundan sonra da ihtiyacı yoktur. Tek amacımız memleketimize nasıl faydalı olabiliriz. Bu memleket hepimizin. Saygılarımla” dedi. Ancak Gaziantep Futbol Kulübü ismini zikretmemesi dikkat çekerken Tolga Batallı’nın hangi kulübün başkanı olacağı tartışmaları başladı.

PARALI YÖNETİCİ ARIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı için ismi gündemde olan Tolga Batallı, Gaziantep FK ile Gaziantepspor ismini karıştırırken bir yandan da yönetimini oluşturmak için para verecek isimleri arıyor. Batallı’nın 30’a yakın ismi yönetimi yazacağı öğrenilirken bu isimlerden 100 bin dolar gibi bir para talep edileceği kaydedildi. Bu parayı verecek isimlerin yönetim kurulunda yer alacağı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.