Gaziantep FK Başkanlığını Tolga Batallı devralacak mı? Gaziantep FK'da Tolga Batallı hem para, hem yönetim arıyor!

Gaziantep FK  Başkanlığını Tolga Batallı devralacak mı? Gaziantep FK'da Tolga Batallı hem para, hem yönetim arıyor!
Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığını kabul eden ve Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek’le görüşen Tolga Batallı hem yönetimini kurmaya hem de kulübün ödenmesi gereken borçlarını ödemek için para aramaya başladı.

Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığını kabul eden ve Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek’le görüşen Tolga Batallı hem yönetimini kurmaya hem de kulübün ödenmesi gereken borçlarını ödemek için para aramaya başladı. Tolga Batallı’nın başkanlık konusunda kararsız olduğu öğrenilirken son kararını bugün veya yarın vereceği kaydedildi.

Cevdet Akınalın istifasından sonra kulüp başkanı arayan ve yönetimsiz kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkanlığı kabul eden iş insanı Tolga Batallı, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştükten sonra kolları sıvadı. Bir çok sanayici ve işadamı ile temasa geçen Batallı, 30 kişilik bir yönetim oluşturmaya çalışıyor.

MALİ TABLOYU İNCELİYOR
Gaziantep futbol kulübü nde uzun süredir başkan arayışı devam ederken bu görevi kabul eden Tolga Batallı ilk olarak kulübün mali tablosunu incelemeye aldı. Batallı, Gaziantep Futbol Kulübü’nün bir an önce toparlanması ve ödenmesi gereken borçların kapatılması konusunda işadamı arkadaşlarıyla görüşmelerini sürdürürken bir yandan da Gaziantep FK’ya kaynak bulmaya çalışıyor.

YÖNETİM OLUŞTURUYOR
Yaklaşık 600 milyon TL borcu olduğu iddia edilen Gaziantep kanın bu borcunun bir an önce kapatılması için çalışma başlatılırken kulüp başkanlığını kabul eden Tolga Batallı hem mali tablo inceliyor hem de birlikte görev alacağı yönetim kurulunu oluşturmak adına görüşmelere devam ediyor. Tolga Batallı’nın oluşturacağı şirket yönetiminde kimlerin olacağı merakla beklenirken Organize Sanayi bölgesinden bazı iş adamlarının da yönetime alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.