Yapı Kredi Bankası'ndan Emeklilere Bir Haftalık Fırsat! Sözünü Verene Tek Kalemde 7 Bin 500 TL Ödenecek!

Yapı Kredi Bankası'ndan Emeklilere Bir Haftalık Fırsat! Sözünü Verene Tek Kalemde 7 Bin 500 TL Ödenecek!
Ocak ayının başlaması ile birlikte duyurulmuş olan emekli maaşı zammının ardından harekete geçen Yapı Kredi Bankası, ocak ayı boyunca geçerli olacak olan emekli promosyonu kampanyasını duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası’nın ay sonuna kadar başvurulara açık kalacak olan yeni emekli ek ödeme kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası, yüzde 30’luk maaş zammını ceplerine koymuş olan emekli vatandaşlar için yeni bir promosyon kampanyası düzenlediğini duyurdu. Promosyon kampanyasının yanı sıra iki farklı başlık altında daha ek ödeme hizmetlerinin sunulacağını ifade eden özel banka, detayları kamuoyu ile paylaştı.

Sektörün önde gelen özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, maaş hesabını henüz taşımamış olan emekli vatandaşlara seslendi. 3 farklı başlık altında ek ödeme hizmeti sunacağını belirten banka, toplam kazanım tutarının 7 bin 500 TL’ye uluşacağına işaret etti.

YAPI KREDİ BANKASI OCAK AYI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINI DUYURDU!

Emekli vatandaşlar için yeni bir promosyon kampanyası düzenlediğini duyuran Yapı Kredi Bankası, maaş hesabını ocak ayının sonuna kadar kendi bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren emeklilere, şu tutarlarda ek ödeme yapılacağını bildirdi:

  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 3.500 TL’ye kadar maaş alan emeklilere: 4.200 TL
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 3.500- 7.500 TL aralığında maaş alan emeklilere: 4.900 TL
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 6.300 TL
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alan emeklilere: 7.000 TL

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARI OCAK 2023

Emekliler için iki farklı kampanya daha düzenlediğini duyuran Yapı Kredi Bankası, maaş hesabını taşıdıktan sonra iki adet fatura talimatı verene 200 TL, 28 Şubat tarihine kadar toplamda 500 TL’lik harcama yapana ise 300 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.