Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! O market, Kırlangıç Ayçiçek Yağı 2 L çeşitlerini 96,50 TL’den 69,75 TL’ye düşürdü! Acele edin

Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! O market, Kırlangıç Ayçiçek Yağı 2 L çeşitlerini 96,50 TL’den 69,75 TL’ye düşürdü! Acele edin
Yeni haftada marketlerin gerçekleştireceği indirimler belli oldu. Özellikle ayçiçek aylarında indirime giden bir market, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte güncel ayçiçek yağı fiyatları…

Geçtiğimiz yıl sıcak çatışma haline dönüşen Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın en çok etkilediği ürünlerden biri Türkiye açısından ayçiçek yağları olmuştu. Stok endişesi ile fiyatları günden güne artan ayçiçek yağlarına geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı’nca vergi muafiyeti getirildi. Gümrük vergisi yüzde 0’a indirilen ayçiçek yağlarında fiyatlar da günden güne düşmeye başladı.

Ticaret Bakanlığı’nın hamlesinden sonra, market raflarındaki ayçiçek yağları da indirime girmeye başladı. Etiketlerde fiyatlar günden güne düşerken; pek çok market haftalık indirimleri arasına ayçiçek yağlarını da alır hale geldi. Bu kapsamda online alışveriş sitesine özel olarak kısa süreli bir indirim gerçekleştirmiş olan CarrefourSA, pek çok ayçiçek markasında indirime gittiğini duyurdu.

CARREFOURSA’DA AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Kısa süreli olarak yalnızca online sitesinde gerçekleştirdiği ayçiçek yağı indirimlerini duyuran CarrefourSA, Sırma Ayçiçek Yağı 4 L çeşitlerini CarrefourSA Kart’a özel olarak yüzde 12 indirdiğini duyurdu. Bu kapsamda 158 lira 90 kuruş olan yağın fiyatı CarrefourSA indirimi sonrası 139,95 TL’ye düştü. İndirime giren diğer yağların indirim sonrası fiyatları ise şu şekilde belirlendi:

  • Carrefour Ayçiçek Yağı Pet 5 L: 144,50 TL
  • Orkide Ayçicek Yağı 4 L Pet: 144,90 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 3 L: 109,90 TL

EN ÇOK İNDİRİM KIRLANGIÇ’A GELDİ

Öte yandan beş markanın ayçiçek yağlarını birden indirime sokan CarrefourSA marketlerinde en yüksek indirim Kırlangıç marka yağa geldi. Bu markanın 2 litrelik şişelerini indirime soktuğunu duyuran CarrefourSA, indirim oranını ise yüzde 28 olarak açıkladı.

CarrefourSA marketlerinde Kırlangıç Ayçiçek Yağı 2 L çeşitleri bugüne kadar 96 lira 50 kuruştan satılıyordu. Gelen yüzde 28 indirim sonrası oldukça karlı bir hale gelen Kırlangıç Ayçiçek Yağı 2 L çeşitleri CarrefourSA online markette 69 lira 75 kuruşa düştü. Öte yandan CarrefourSA, indirimin ne zaman sona ereceğini duyurmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.