Gaziantep'te Yok Artık Dedirten Reklam Tarzı! Doğaya zarar verek reklam yapmak ne demek? Ezogelin Emlak'ın tabelalarına kim dur diyecek!

Gaziantep'te Yok Artık Dedirten Reklam Tarzı! Doğaya zarar verek reklam yapmak ne demek? Ezogelin Emlak'ın tabelalarına kim dur diyecek!
Gaziantep'in en hacimli emlakçılarından birisi haline gelen Ezogelin Emlak, Türkiye genelinde astığı bir çok ezogelin tabelalarıyla bedavadan reklam yaparken, genelde aydınlatma ve telefon direklerine çakılan tabelalarla yetinmeyerek ağaçlara da tabela asması büyük tepkilere neden oldu.

Gaziantep'te 15 Temmuz Mahallesi'nde bulunan bir parktaki ağaçlara çivi ile çakılan tabela Gaziantepli vatandaşlar tarafından büyük tepki alırken, Ezogelin Emlak'ın önderlik ettiği bu bedava reklam tarzı diğer emlakçılara da örnek oluyor. Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bu tarz tabelası bulunan Ezogelin Emlak, telefon ve elektrik direklerine astığı tabelalarla yetinmeyerek artık ağaçlara da bu şekilde tabela asması ise "Ağaçlar babasının malı galiba" tepkilerine neden oldu. 


BELEDİYE YETKİLİLERİ NEDEN GÖZ YUMUYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm belediye sınırlarında bu tarzda binlerce tabelası bulunan Ezogelin Emlak'ın yanı sıra bu reklam tarzını örnek olarak gören diğer emlakçılarda tebalalarını gelişi güzel yerlere çakmasına dur denilmesini istediklerini belirten vatandaşlar, ağaçlara çivi çakılmasını kabul etmediklerinin üstünü çizerek " 2023 yılına geldiğimiz bu zaman da böylesi ilkel ve kent estetiğini bozucu reklam panolarına belediyelerin ne gibi yaptırımlarını olduğunu merak ediyoruz. Heralde direkler yetmedi sıra agaçlara geldi. Ağaçların canlı varlıklar olduğunu görmezden gelerek, ağaçlara çivi çakmak ne demek." diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.