Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Dağıttığı Bisikletlerden Almak İçin Nasıl Başvurulur? Şahinbey Belediyesinden Büyük Destek!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Dağıttığı Bisikletlerden Almak İçin Nasıl Başvurulur? Şahinbey Belediyesinden Büyük Destek!
Gaziantep iline bağlı Şahinbey Belediyesi, gençleri desteklemeye devam ediyor. Spor, bilim ve daha birçok alanda desteklerini sürdüren Şahinbey Belediyesi geçtiğiniz yıl 40 bin bisiklet dağıtarak, gençleri spora teşvik etmişti. İşte detaylar...

Gaziantep ilimizde yer alan Şahinbey Belediyesi, 2022 yılında üst üste altı takdir belgesi alan öğrencilere toplamda 40 bin bisiklet dağıtarak bir ilke imza atmıştı. Bunun akabinde belediye, pandemi döneminde de çocuklara dağıttığı hediyeler ile taktirleri toplamıştı. 20 Ocak 2023 Cuma günü ilk yarı yıl tatiline giren öğrenciler için bu sene sonunda Şahinbey Belediye’sinin ne yapacağı merak konusu oldu.

‘Genç Dostu Bir Belediyeyiz’

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz yıl dağıttıkları bisikletler için şu açıklamaları yapmıştı; ‘’ Şahinbey Belediyesi olarak genç bir nüfusa sahibiz. Genç dostu bir belediyeyiz. Gençlerimizi eğitimde, sanatta, sporda ve bilimde desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 5 okul, 207 Genlik Merkezi, 8 Millet kıraathanesi yaparak gençlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca, eğitimi desteklemek adına 11.956.325 kitap, soru bankası, yardımcı ders kitaplarını da gençlerimize dağıttık. Pandemi sürecinde öğrencilerimize 52.000 tablet ve dizüstü bilgisayar hediye ettik.’’

Şahinbey Belediyesi Bisiklet Başvurusu Şartları

Geçtiğimiz sene toplamda 40 bin adet bisikleti, 40 bin öğrenciye hediye eden Şahinbey Belediyesi, bu sene için neler planladığını henüz duyurmadı. Eğitim hayatı başta olmak üzere, birçok alanda öğrencilere destek veren belediye, bu tutumu ile herkes tarafından taktir ediliyor. Geçtiğimiz sene öğrencilere hediye edilecek bisikletlere başvurmak için öğrencilerin, altı kez üst üste taktir belgesi almış olması şartı aranıyordu. Aynı zamanda, öğrencilerin aktif olarak orta okul ya da lise öğrenim hayatına devam ediyor olması da aranan şartlar içerisinde yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.