EYT'liler DİKKAT! Bu Paralar Sizi Rahatlatacak! 2023 Yılı Promosyon Çekişmeleri Başladı! Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor?

EYT'liler DİKKAT! Bu Paralar Sizi Rahatlatacak! 2023 Yılı Promosyon Çekişmeleri Başladı! Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor?
2023 yılında emekli maaşlarına yapılan yüzde 30 zam ile birlikte birçok emekli, bankaların verdiği promosyonları da araştırmaya başladı. EYT ile iki milyondan fazla kişinin daha dahil olacağı emeklilik sistemi için bankalar, promosyon yarışlarını başlattı. İşte detaylar...

2023 yılında emekli maaşlarına yapılan zam ile birlikte birçok emekli, bankaların verdiği promosyonlarda da zam olup olmayacağını araştırmaya başladı. Emekli maaşlarının üç yıl boyunca aynı bankada kalması şartı ile verilen promosyonlar, aynı zamanda EYT düzenlemesinden yararlanacak kişiler tarafından da araştırılmaya başklandı.

EYT’lilerin Banka Arayışı Başladı

Emekli sayısına iki milyondan fazla kişinin ekleneceği EYT düzenlemesi, emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar kadar bankaları da ilgilendiriyor. Bankalar, mevcut müşteri portföylerini arttırmak ve EYT düzenlemesi ile emekli olacak kişileri bankalarına çekmek için promosyon ücretleri konusunda çekişmeler yaşıyor. Her banka farklı ücretler belirleyerek, yeni emekli olacak EYT’lileri kendi müşterilerine dahil etmek istiyor. Emekliler tercih edecekleri bankalara promosyon tutarlarının hesaplarına ne zaman yatacağını direkt olarak banka şubelerine giderek öğrenebileceği gibi bu işlemlerini e-devlet üzerinden de yapabilecek.

Ziraat Bankası Ne Kadar Promosyon Verecek?

Ziraat Bankası emekliler için güncellediği promosyon tutarlarını şu şekilde açıkladı; 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL, 3.500 TL-7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL, 7.500 TL-10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL ve son olarak 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL ödeme yapılacak.

Akbank’ta Promosyon Tutarlarının Güncel Listesini Açıkladı

Akbank’ın açıkladığı güncel promosyon listesi ise şu şekilde; 3.499 TL'ye kadar emekli aylığı alanlara 4.200 TL, 3.500-7.499 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.850 TL, 7.500 ile 9.999 lira arasında emekli aylığı alanlara 6.250 TL,10 bin TL ve üzeri emekli aylığı alanlara ise 7.000 TL ödeme yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.