Şarkılar Bizi Söyler Yine Ses Getirecek! Müzik Ziyafeti Yaşatacak O İsim Şarkılar Bizi Söylere Konuk Oluyor!

Şarkılar Bizi Söyler Yine Ses Getirecek! Müzik Ziyafeti Yaşatacak O İsim Şarkılar Bizi Söylere Konuk Oluyor!
Türkiye’nin sevilen kadın seslerinden olan Funda Arar, yediden yetmişe herkesi sesi ile büyülemeye devam ediyor. Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olacak Funda Arar, program izleyicileri tarafından araştırılmaya başladı. İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında her cumartesi ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler adlı program, seyircisine hem eğlenceli hem de müzik dolu dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölüm konuğu olan Funda Arar, programın seyircileri tarafından araştırılmaya başladı. Herkesi büyüleyen bir sese sahip olan Funda Arar, ‘Funda Arar Şarkıları’ konsepti ile bu akşam sevenleri ile Kanal D ekranlarında buluşuyor.

Funda Arar Aslen Nereli?

1975 yılında dünyaya gelen Funda Arar, aslen Ankaralıdır. İlk öğrenim sürecini Ankara’da tamamlayan güzel şarkıcı, babasının işi nedeni ile orta okul ve lise dönemini ise, Muğla ve Adapazarı’nda tamamladı. Küçük yaşlardan beri müziğe büyük bir ilgi duyan Funda Arar, ilk okul üçüncü sınıftan itibaren soljef ve mandolin dersleri almaya başlamıştır. 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarını kazanan Arar, sınavı kazanan ilk beş kişi içerisinde yer aldı. Üniversite eğitiminin ardından müzik öğretmenliği ve sahne çalışmaları yapan Funda Arar, 2000 yılında ilk albümü ile tanındı.

Bestesi ile Büyük Bir İlgi Gördü

Güçlü ses, Necip Fazıl Kısakürek’e ait olan Kaldırımlar şiiri ile tanındı. Hazırladığı albümde yer alan diğer şarkıları ile de ses getiren Funda Arar, 2001 yılında çıkarttığı Sevgiliye albümünde yer alan Seni Düşünürüm parçasının bestesini de yaparak farklı bir yönünü sevenlerine gösterdi. Usta sesin 2001 yılında şarkıcı Kıraç ile yaptığı düette büyük bir ses getirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.