Gaziantep Halkının Dikkatine! Şehitkamil İlçesinde İkamet Eden Vatandaşlara Gıda Yardımı Yapılacak!

Gaziantep Halkının Dikkatine! Şehitkamil İlçesinde İkamet Eden Vatandaşlara Gıda Yardımı Yapılacak!
Gaziantep ilinin büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil ilçesi, yeni bir yardım haberi ile gündeme geldi. İlçe yönetimi, ilgili şartları sağlayan vatandaşlara gıda yardımının yapılacağını belirtti. İşte Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nin gıda yardımı hizmetine ilişkin detaylar…

Rusya- Ukrayna savaşının halen devam ediyor olması, hali hazırda yüksek olan enflasyonun daha da tırmanmasına sebep oldu. Bu durum hizmet ürünlerine ve diğer hizmet başlıklarına yeni dönem zamlarının yansımasına yol açarken tüketicilerin de bütçelerinin sarsılmasına ve temel ihtiyaçların dahi uygun bir çerçevede karşılanamamasına sebebiyet verdi.

Yeni dönemin zamlı ürün fiyatlarından ötürü gıda ihtiyaçlarında dahi tane hesabı yapmak durumunda kalan vatandaşlar, kamu kurum ve kuruluşları tarafından geliştirilen yardım hizmetlerini yakın takip altına aldı. Bu noktada özellikle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyaç sahibi vatandaşlar için geliştirdiği 20’yi aşkın sosyal yardım modeli öne çıkarken bir haber de yerel yönetimden geldi. Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, ilgili şartları sağlayan bölge halkına gıda yardımının yapılacağını belirterek detayları paylaştı.

GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’DEN GIDA YARDIMI!

Gaziantep şehrinin büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil’de, vatandaşları yakından ilgilendiren yeni bir haber gündeme geldi. Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından yayınlanmış olan yeni duyuruda ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımının yapılacağı bilgisi yer aldı.

Her sene olduğu gibi bu sene de ramazan ayı için ihtiyaç sahiplerine erzak kolilerinin dağıtılacağını ifade eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, ramazan ayının başlaması ile birlikte kolilerin adreslere teslim edileceğini vurguladı.

GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GIDA YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bu sene 23 Mart tarihinde başlayıp 21 Nisan tarihinde sona erecek olan ramazan ayı kapsamında ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara gıda yardımının yapılacağını ifade eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, ilgili belgeler aracılığı ile ihtiyaç sahibi olduğunu kanıtlayabilen ve Şehitkamil ilçesinde ikamet eden herkesin yardım başvurusunun değerlendirileceğini belirtti. Yardım başvurularının belediye binasına gelip başvuru formunun doldurularak yapılabileceğini ifade eden belediye yönetimi, ayrıca e- devlet sistemi üzerinden de erzak kolisi başvurusunun yapılabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.