2023 Yılı Bayram İkramiyeleri Ne Kadar Olacak? Emekliler Bayram İkramiyelerine Yansıyacak Zammı Bekliyor!

2023 Yılı Bayram İkramiyeleri Ne Kadar Olacak? Emekliler Bayram İkramiyelerine Yansıyacak Zammı Bekliyor!
2018 yılından itibaren emeklilerin hesaplarına yılda iki kez olmak üzere bayram ikramiyeleri yatırılıyor. Yeni yıla girilmesi ile bu yılki bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

2018 yılından itibaren SSK ve Bağ-Kur emeklilerine, yılda iki kez olmak üzere bayram ikramiyesi yatırılmaya başlandı. Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı’ndan önce emeklilerin maaş hesaplarına yatırılan ikramiyeler, bayram öncesi emeklilere ilaç gibi geliyor. Geçtiğiniz sene her emekliye toplam da 2.200 TL bayram ikramiyesi yatırıldı. İlk bayram ikramiyesi 1.100 TL, ikinci bayram ikramiyesi de 1.100 TL olacak şekilde emeklilerin maaş hesaplarına aktarıldı.

2023 Yılı Bayram İkramiyeleri Ne Kadar Olacak?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, yeni yılda bayram ikramiyesi tutarının açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. Emeklilerin bayramlarda torunlarına hediye alabilmesine ya da harçlık verebilmesine katkı sağlayan bayram ikramiyelerinin, 2023 yılında ne kadar olacağı birçok emekli tarafından araştırılıyor. Bu yıl emekli maaşları için açıklanan zamlardan sonra bayram ikramiyelerinde de artış olabileceği umudu tüm emeklilerde yeşerdi. Bayram ikramiyeleri için zam yapılıp yapılmayacağının merak edilmesinin yanı sıra, bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı da büyük bir merak konusu oldu.

Emeklilerde Tek Soru ‘’Bayram İkramiyeleri Bu Yıl Ne Kadar Artacak?’’

Emeklilere yılda iki kez olacak şekilde yatırılan bayram ikramiyelerinin, 2023 yılında ne kadar artış göstereceğine dair bir açıklama henüz gelmedi. Bu durum ise, emeklilerin bekleyişinin devam etmesine neden oldu.

Bayram İkramiyelerinin Yatacağı Tarih Belirlendi

Her sene Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı dönemlerinde hesaplara yatırılan bayram ikramiyelerinin bu sene, Ramazan Bayramı için nisan ayının ilk haftasında yatması bekleniyor. Kurban Bayramı ikramiyelerinin ise, haziran ayı içerisinde emeklilerin hesaplarına geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.