Gaziantepliler Dikkat! Türkiye İş Kurumu Duyurdu! En Az Lise Mezunu Koruma Ve Güvenlik Görevlisi Alınacak!

Gaziantepliler Dikkat! Türkiye İş Kurumu Duyurdu! En Az Lise Mezunu Koruma Ve Güvenlik Görevlisi Alınacak!
Devlet garantisi ile istihdam edilmek isteyen Gaziantepli vatandaşlar için yeni duyurular yayınlayan Türkiye İş Kurumu, farklı firmalara farklı mezuniyetlere sahip personellerin dahil edileceğini ifade etti. İşte Türkiye İş Kurumu’nun 19 Ocak 2023 tarihli Gaziantep güncel personel alımı ilanlarına ilişkin detaylar…

Gaziantep’te yaşayan, iş değiştirmek veya hali hazırda sıfırdan bir işe başlamak isteyen vatandaşlara, Türkiye İş Kurumu tarafından yeni duyurular geldi. Gaziantep il sınırları içerisinde hizmet veren bazı özel firmaların personellere ihtiyaç duyduklarını ifade eden kamu kurumu, detayları paylaştı.

19 Ocak 2023 tarihli güncel duyurusunda Gaziantep’te hizmet veren bazı özel firmaların farklı alanlarda ve farklı mezuniyetlerde yeni personellere ihtiyaç duyduklarını ifade eden Türkiye İş Kurumu, ilanlar için aday başvurularının halen kabul edilmeye devam edildiğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ KURUMU 19 OCAK 2023 GAZİANTEP GÜNCEL İŞ İLANLARI

Resmi web sitesi üzerinden yeni duyurular yayınlayan Türkiye İş Kurumu, Gaziantep’te hizmet veren bazı özel firmaların farklı alanlarda ve farklı mezuniyetlerde personel istihdam edileceklerini bildirdi. Alımların yapılacak olduğu alanlar ve adaylarda aranacak olan mezuniyet şartları şu şekilde sıralandı:

  • Koruma ve güvenlik görevlisi (silahlı): En az lise mezunu, 22 yaşından büyük 35 yaşından küçük.
  • Yazılım uzmanı: En az önlisans en fazla lisans mezunu, 2- 4 yıl arası tecrübeli.
  • Halı onarıcı (makine ile): Askerlik görevini yapmış, en az ilkokul mezunu, 22 yaşından büyük 40 yaşından küçük.
  • Kalite kontrolcü: En az önlisans mezunu, deneyimli veya deneyimsiz.
  • Lojistik operasyon elemanı: En az önlisans mezunu.
  • Büro yönetimi ve sekreterlik/ Büro yönetimi ve yönetici asistanı meslek elemanı: En az önlisans mezunu, 2- 5 yıl arası tecrübeli, kadın.

TÜRKİYE İŞ KURUMU 19 OCAK 2023 GAZİANTEP İŞ İLANLARI BAŞVURUSU

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan güncel personel alımı ilanlarına, kurumun resmi internet sitesi üzerinden üyelik oluşturularak online olarak başvuru yapılabilmektedir. Başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar ile kurum aracılığı ile iletişime geçilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.