Kimse bu çıkışı beklemiyordu! Türkiye İş Bankası, market alışverişlerine tam 300 TL hediye edeceğini duyurdu! Son günü kaçırmayın

Kimse bu çıkışı beklemiyordu! Türkiye İş Bankası, market alışverişlerine tam 300 TL hediye edeceğini duyurdu! Son günü kaçırmayın
Müşterilerine avantajlar sunmaya devam eden Türkiye İş Bankası’ndan market alışverişleri karşılığında verilecek olan 300 TL promosyon açıklaması geldi. İşte Türkiye İş Bankası’nın yeni kampanyası…

Bankaların müşterilerine daha çok avantaj sağlamak ve yeni müşteriler kazanmak amacıyla gerçekleştirdiği alışveriş kampanyaları, şimdilerde artan gıda maliyetleri nedeniyle market alışverişleri üzerine yoğunlaşmaya başladı. Sık sık kampanyalar düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası da bu sektörde düzenlediği kampanyalarına her geçen gün bir yenisini ekler hale geldi.

Yeni kampanyalarını yazılı bir şekilde müşterilerine duyuran ve paylaşımı kapsamında kampanyasının içeriğini kamuoyuna bildiren Türkiye İş Bankası’ndan gelen yeni açıklama 300 TL’lik promosyon kazandıracak market alışverişi kampanyasını ortaya koydu. Yeni kampanyadan yararlanabilecek olan müşterilerini yazılı olarak açıklayan Türkiye İş Bankası, kampanyanın son tarihine ilişkin de bilgi verdi. Öte yandan Türkiye İş Bankası, kampanyası kapsamında hediye edeceği 300 TL’lik promosyon için kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceğini de duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA MARKET ALIŞVERİŞLERİNE KARŞILIK 300 TL PROMOSYON VAR

Yeni kampanyasına alışverişten önce ya da sonra olmak kaydıyla Maximum Mobil ve İşcep üzerinden katılmayı şart koşan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında şartları sağlayan müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. Türkiye İş Bankası’nın kampanya şartlarını da sıraladığı duyurusunda ise şu ifadeler yer aldı:

“Maximum Mobil'den veya İşcep'ten Market Kampanyası'na katılın, 2-31 Ocak 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 300 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 30 TL, toplam 300 TL MaxiPuan kazanın!”

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN HER MÜŞTERİ PROMOSYON KAZANAMIYOR

Yeni kampanyası kapsamında 300 TL değerinde promosyon banka puanı hediye edecek olan Türkiye İş Bankası, kampanyaya dahil olan kartlar ve işlemleri açıkladı. Buna göre Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç ile banka kartı ve Maxipara Kart sahiplerini kampanyaya dahil eden Türkiye İş Bankası, market sektöründe yer alan mağazaların sanal veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişlerinin kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi.

Öte yandan Türkiye İş Bankası, kampanyaya dahil olmayan kartlar ve işlemleri de açıkladı. Ticari kartlar ve Aidatsız Kart sahiplerini kampanyadan yararlandırmayan Türkiye İş Bankası, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemlerin kampanyadan yararlanamayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.