Çaylar, Kahveler ve Kağıt Havlular 1 TL’ye Düştü! Bu Kampanyayı Kaçıran Kahrolur! Daha Ucuzunu Bulmak Mümkün Değil…

Çaylar, Kahveler ve Kağıt Havlular 1 TL’ye Düştü! Bu Kampanyayı Kaçıran Kahrolur! Daha Ucuzunu Bulmak Mümkün Değil…
Avansas müşterilerine özel 1 TL günlerini başlattı. Pek çok ürünü 1 TL’den satacak Avansas indirimleri kapsamında çaylar, kahveler ve kağıt havlular da yer aldı. İşte detaylar...

Markaların müşterilerine özel olarak düzenlediği kampanyalar kapsamında pek çok kampanya vatandaşların daha karlı alışveriş yapabilmesini garantiler hale geldi. Bu kapsamda kampanyalı fiyatları ile herkesi şaşkına çeviren Avansas isimli alışveriş sitesi, geçtiğimiz aylarda da gerçekleştirdiği 1 TL indirimlerini yeniden başlattı. Sadece bir ürün almaya izin veren Avansas kampanyası kapsamında 1 TL’ye düşen ürünler ise herkesi şaşırttı.

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100’lü çeşitlerinden, Philips LEDBulb 9-60W 6500K Beyaz Işık LEP Ampul 2 Adet çeşitlerine; Tchibo Gold Selection Çözünebilir Kahve Ekonomik Paket çeşitlerinden Avansas Clean Sıvı Bulaşık Deterjanı 5 KG çeşitlerine kadar çok sayıda ürünü kampanyası kapsamına alan Avansas, kampanyasının şartlarını bildiren bir açıklama da yaptı.

AVANSAS’TA 1 TL GÜNLERİ BAŞLADI

Kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Avansas, yeni kampanyası kapsamında müşterilerine 1 TL’lik ürünler sunmaya başladı. 250 TL ve üzeri Avansas alışverişlerinde bazı ürünleri 1 TL’ye almaya izin verecek olan Avansas, kampanyalar kapsamında sadece 1 ürünün sepette 1 TL düşeceğini bildirdi.

Sepette seçilen kampanyaya ait promosyon kodunu kullanarak ürünü 1 TL’ye getirmeyi mümkün hale getirmiş olan Avansas, indirimin sepete yansıyacağını belirtti. Sadece alışveriş tutarının aşılması halinde kampanyanın geçerli olduğunu bildiren Avansas, her müşterisinin kampanyadan 1 kez yararlanabileceğini ifade etti.

PROMOSYON KODLARI BELLİ OLDU

Öte yandan Avansas’ın 1 TL kampanyası için sepette kullanılması gereken promosyon kodları da kampanya duyurusu içerisinde yer aldı. Büro bandından havlu kağıda; demlik poşet çaydan kahveye pek çok ürünün yer aldığı kampanya kapsamında kodlar ise şu şekilde duyuruldu:

  • Avansas AY14 Büro Bandı 12mmx33mm 12’li Paket Promosyon Kodu: 1TLAVSBAND
  • Avansas Clean Sıvı Bulaşık Deterjanı 5 KG. Promosyon Kodu: 1TLAVSBDETERJANI
  • Avansas Soft Kağıt Havlu 8 Rulo Promosyon Kodu: 1TLKAGITHAVLU
  • Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100’lü Promosyon Kodu: 1TLLIPTONCAY
  • Philips LEDBulb 9-60W 6500K Beyaz Işık LEP Ampul 2 Adet Promosyon Kodu: 1TLAMPUL
  • Tchibo Gold Selection Çözünebilir Kahve Ekonomik Paket 75 G. Promosyon Kodu: 1TLTCHIBOGOLD

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.