Netflix’ten İşe Alım Hamlesi Geldi! Maaşı Görenlerin Gözleri Yerinden Çıktı; 385 Bin Dolar Maaş İçin Düğmeye Basıldı! İşte Şartlar…

Netflix’ten İşe Alım Hamlesi Geldi! Maaşı Görenlerin Gözleri Yerinden Çıktı; 385 Bin Dolar Maaş İçin Düğmeye Basıldı! İşte Şartlar…
Dünyanın en iddialı dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, alacağı yeni personel için 385 bin dolar maaş ödemeye hazır olduğunu bildirdi. Netflix’in işe alım şartları da belli oldu. İşte detaylar...

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli Netflix isimli dijital yayın platformu, rakiplerini ardında bıraktığı bir yıl geçirse de pek çok sorun ile karşı karşıya kaldı. Artan maliyetler nedeniyle geçtiğimiz yıl fiyatlarında artışa giden Netflix, beklenmedik bir şekilde abone kaybetti. Bu kayıp da beraberinde Netflix’in bazı personelleri ile yollarını ayırmasına neden oldu.

Maliyetlerin artmasıyla birlikte gerçekleştirdiği fiyat zammı sonrası kaybettiği abonelerini telafi etmek adına personel noktasında küçülmeye giden Netflix, yeniden büyümek için adımlar atmaya başladı. Bu sene için yeni bir alım yapacak olan Netflix, yeni yapacağı personel alımına ilişkin bir duyuru yayınladı. Duyuruda personellerin maaşlarına da değinen Netflix, herkesin hayallerini süsleyecek rakamlardan bahsetti.

NETFLİX, UÇUŞ PERSONELİ ARIYOR

Yeni bir işe alım gerçekleştireceğini duyuran Netflix, özel jetlerinden birinde çalıştırılmak üzere personel aradığını kamuoyu ile paylaştı. Netflix, işe alınacak personelinde arayacağı şartları sıraladığı kısımda; ‘bağımsız muhakeme, sağduyu ve olağanüstü müşteri hizmetleri becerileri’ gibi yetenekleri sıraladı.

Yayınladığı işe alım ilanında ‘az yönlendirmeyle çalışabilecek, kendi kendine motive olabilen bir yapıya sahip’ diyerek alacağı personelin kriterlerini tanımlayan Netflix, iş tanımında ise kalkıştan önce kokpit, kabin ve uçak mutfağındaki ekipmanları kontrol etmek gibi görevleri sıraladı. Öte yandan Netflix, 13,6 kg ağırlığındaki eşyaları kaldırabilen bir personel istediğini belirtti.

NETFLİX MAAŞLARI DUDAK UÇUKLATIYOR

İşe alım için gerçekleştirdiği duyuru içerisinde birtakım detaylara yer veren Netflix, pozisyonun maaşına ilişkin de bilgi verdi. Yeni alım yapacağı pozisyon için maaşların 60 bin ile 385 bin dolar arasında değişeceğini duyuran Netflix, ilanı görenleri maaş aralığı ile bir hayli şaşırttı.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan merkezinde personeli istihdam etmeye hazırlanan Netflix, son olarak seyahat engeli olmayan birini istediğini belirtti. Netflix, yeni personelini San Jose kentinde istihdam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.