Gaziantep'te Çaycı, Temizlik Görevlisi, Beden İşçisi ve Kaynakçı Alımları Başladı! Devlet Garantisi İle İstihdam Edilmek İçin Tek Tık Yeterli!

Gaziantep'te Çaycı, Temizlik Görevlisi, Beden İşçisi ve Kaynakçı Alımları Başladı! Devlet Garantisi İle İstihdam Edilmek İçin Tek Tık Yeterli!
Resmi web sitesi üzerinden 18 Ocak 2023 tarihli personel alımı ilanlarını yayınlayan Türkiye İş Kurumu, Gaziantep’te personel ihtiyacının oluştuğunu bildirdi. İşte İŞKUR tarafından duyurulan Gaziantep güncel personel alımı ilanlarına ilişkin detaylar…

Özel sektör ve kamu alanı adına birçok farklı kategoride personel alımı ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, yeni gün itibari ile ilanları güncellediğini bildirdi. Bu kapsamda Gaziantep ili için de personel ihtiyacının oluştuğunu belirten kamu kurumu, detayları paylaştı.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan personel alımı listesinde Gaziantep’te toplamda 5 farklı alanda personel alımının yapılacağı bilgisi yer aldı. Kamu kurumu yalnızca bir ilanda ilçe şartının olduğuna dikkat çekerek detayları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ KURUMU 18 OCAK 2023 GAZİANTEP GÜNCEL İŞ İLANLARI

Her gün olduğu gibi bugün de resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanlarını güncelleyen Türkiye İş Kurumu, Gaziantep’te yaşayan vatandaşlara seslendi. Farklı alanlarda personellerin istihdam edileceğini ifade eden Türkiye İş Kurumu, güncel ilanların detaylarını şu şekilde sıraladı:

  • Gaz altı (mig- mag) kaynakçısı: En az ilkokul mezunu
  • Tatlı ustası yardımcısı: Okur yazar
  • Tarak makinesi operatörü: Okur yazar
  • Temizlik görevlisi (çay işlerine de bakacak): En az ilkokul mezunu
  • Beden işçisi (genel): En az ilkokul mezunu, Nizip’te ikame eden

TÜRKİYE İŞ KURUMU GAZİANTEP İŞ İLANLARINA NEREDEN, NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kamu kurumu İŞKUR tarafından yayınlanmış olan Gaziantep personel alımı ilanları, bölgede ikamet eden vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu ilanlardan birisine başvuruda bulunarak yeni bir işe başlamak isteyen vatandaşlar, başvuru sürecinin nasıl işlediğini araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Kurumu, başvuru detaylarını paylaştı.

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan resmi açıklamaya göre kurumun resmi internet sitesi üzerinden sisteme kayıt olunması gerektiği bilgisi kaydedildi. Kayıt işleminin ardından personel alımı ilanlarının sıralanacağını ifade eden kamu kurumu, filtreleme özelliğini kullanarak bölgenin Gaziantep olarak belirlenmesi gerektiğini bildirdi. Konumun ayarlanmasının ardından ilgili iş ilanlarına online olarak başvuru yapılabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.