Gaziantep FK'da flaş gelişme! Alexandru Maxim gidiyor mu?

Gaziantep FK'da flaş gelişme! Alexandru Maxim gidiyor mu?
Gaziantep Futbol Kulübü, futbolcuları Alexandru Maxim’in alacaklarının bulunduğu, takımdan ayrılmak istediği iddialarını yalanladı.

Gaziantep Futbol Kulübü yetkililerinden alınan bilgiye göre, 30 Haziran 2024’e kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Rumen on numaranın ödemeleri düzenli yapılıyor, aksayan tek bir ödemesi bile bulunmuyor.
Gaziantep FK yetkilileri, konuyla ilgili Vşu bilgileri verdiler: “Gaziantep FK’nın sorunu maddiyattan çok yönetimsel. 22 Aralık’tan beri kulüpte bir yönetim boşluğu var. Şu ana kadar da bir aday çıkmaması sıkıntıya neden oluyor. Gaziantep FK, birçok takımın transfer listesinde olduğunu bildiğimiz kaleci Günay Güvenç, stoper Papy Djilobodji ve on numara Alexandru Maxim’i kesinlikle kadrosunda tutmakta kararlı. Alexandru Maxim’in de ayrılma konusunda bir isteği bugüne kadar olmadı. Transfer yasağımız yok, futbolcu satmayı düşünmediğimiz gibi yeni transferlerle kadromuzu güçlendirmeye çalışacağız. Ankaragücü’nden Alexandru Maxim ya da Joao Figuerido için bize resmi teklif gelmedi. Futbolculara da direkt teklif edemezler, ikisinin de  sözleşmeleri devam ediyor. Bonservis ücretini öderiz diyorlarsa da futbolcuyla değil öncelikle kulüp ile görüşmeleri gerekir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.