Yeni Evimden Yeni Müjde Geldi! Ev Sahibi Olmak İsteyenler Bu Fırsat Kaçmaz! Yüzde 10 Peşinatla Ev Sahibi Olmak Artık Mümkün!

Yeni Evimden Yeni Müjde Geldi! Ev Sahibi Olmak İsteyenler Bu Fırsat Kaçmaz! Yüzde 10 Peşinatla Ev Sahibi Olmak Artık Mümkün!
Yeni Evim Konut projesi 17 Ocak 2023 tarihi itibari ile başvuruları başlattığını açıkladı. Orta gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesinin yoluna açan bu projeye ilgi oldukça büyük. İşte detaylar...

Yeni Evim Konut Projesinin ilk kayıt süreci 17 Ocak 2023 tarihi itibari ile başlatıldı. Orta gelirli ailelerin ilk evlerini satın alabilmesine imkan sunan bu proje, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. İlk evine sahip olmak isteyen birçok vatandaş, satış ofislerine giderek proje ile ilgili detaylı bilgiler hakkında görüşebilmek için sıra bekliyor.

Aylık Taksitleri Hazine ve Maliye Bakanlığı Üstleniyor

Başvuru şartlarına sahip olan herkesin kolaylıkla ilk evlerini alabilmek için adımlar atabileceği bu projenin aylık taksitlerinin bir kısmı, geri ödeme şartının sağlanması ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından üç yıl süre ile gerçekleştirilecek. Projeden yararlanarak ev almak isteyenler için aynı zamanda, uygun kredi imkanları da vatandaşa sunuluyor.

Vatandaşlar Satış Ofislerinin Yolunu Tuttu

Gamador İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaarslan yaptığı bir açıklamada, ilk evlerini satın almak isteyen vatandaşların bu projeye büyük bir ilgi gösterdiğini belirtti. Karaarslan yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadelere de yer verdi; ‘’ Sektör temsilcileri olarak faiz oranını yüzde 1 olarak bekliyorduk. Yüzde 0,69 faiz oranı çok ciddi ses getirdi. Maliyet artışlarından dolayı 'Nasıl alabiliriz, nasıl öderiz?' diyen orta gelirlinin yaralarına kampanya merhem oldu. Kampanyayla birlikte birçok yurttaşımız Anadolu'nun her köşesinde rahatça ev sahibi olabilecek." 

Düşük Faiz Oranları ile Kredi İmkanı Vatandaşlara Sunuluyor

Yüzde 0,69 faiz oranı ile vatandaşların kredi kullanması için bazı bankalar ile proje kapsamında anlaşma sağlandı. Orta gelirli aileler için büyük fırsat olduğunu ifade eden Karaarslan, yüz binden fazla orta gelirli vatandaşın bu proje ile ev sahibi olmasını beklediklerini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.