Strath Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023

Strath Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023
Enerji eksiliğine yönelik takviye gıdası kategorisinde bulunan Strath Şurup ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Strath Şurup ne işe yarar, nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Strath şurup vücudun enerji eksikliğini karşılayan takviye gıdasıdır. Strath şurubun kullanım sıklık ve dozuna göre bazı yan etkileri ortaya çıkabilir. Şurubun hastalıkların tedavisindeki etkinliği kesin değildir. Strath şurup kullanmadan önce bir doktora ya da sağlık merkezine danışılmalıdır.

STRATH ŞURUP NEDİR?

Strath şurup, bir takviye gıda olarak kullanılır. Şurubun içeriğinde Plazmolize bitkili maya, melisa, fesleğen, frenk kimyonu, mayıs papatyası, çin tarçını, mürver, rezene, bayır turpu, züfa otu, lavanta, meyan kökü, maydonoz, tıbbi nane, eda çayı, kekik, arpa malt ekstresi, bal, ve portakal suyu bulunur. Bu içerik maddelerinin bileşimi vücuda enerji desteği sağlar. Strath şurubun temel işlevi vücudun homeostazisini, vücudun iç dengenin aktif düzenlemesini sağlamasıdır.

STRATH ŞURUP NE İŞE YARAR?

Strath şurubun içeriğinde bulunan vitaminler, mineraller, amino asitler ve bitkisel ekstreler Genellikle vücut için gerekli olan enerji, sağlıklı bir görünüm ve iyi bir uyku düzeni sağlamak için kullanılır. Ayrıca, Strath şurup kullanımına bazı durumlarda bağışıklık sistemini güçlendirmek veya stresle başa çıkmak için de başvurulabilir. Şurubun mevsim geçişlerinde, soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıkların yaşanmasının önüne geçilmesinde yardımcı olur. Vücudun normalden daha zinde olmasında etkili bir takviye gıdasıdır.

STRATH ŞURUP FİYATI NE KADAR?

Strath şurup eczane fiyatı yaklaşık olarak 290 TL’dir.  Strath şurup fiyatı değişebilir ve satılan dozaj, paket büyüklüğü ve satış yerine göre değişebilir. Strath şurup fiyatını öğrenmek için bir eczaneden veya doktordan bilgi alınabilir.

STRATH ŞURUP NASIL KULLANILIR?

Strath şurubun kullanım dozu ve sıklığı genellikle, günde 1-3 kez, 1 çorba kaşığı (5 ml) ile alınması şeklindedir. Özellikle önerilen dozu aşmamak önemlidir. Strath şurubu, su veya süt ile alınabilir. Ayrıca, yemeklerle birlikte almak da mümkündür. Strath şurubunun kullanımı doktorun veya diyetisyenin önerisi ile değişebilir. Bu nedenle, kullanmadan önce doktora veya diyetisyene danışılması önerilir. Şurubun hamileler ve çocuklarda kullanılmasına dair uyarı yapılmamıştır.

STRATH ŞURUP YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Strath şurubun ciddi yan etkileri yoktur. Strath şurubun sentetik kimyasal içermemesi ve doğal etken maddelerden oluşması nedeniyle, kayıtlara geçen kesin yan etkileri bulunmaz. Ancak bazı kişilerde, alerjik reaksiyonlar, mide veya bağırsak rahatsızlığı gibi yan etkiler oluşabilir. Ayrıca, Strath şurubun içeriğinde bulunan bazı maddeler kişide yan etkiler oluşmasına neden olabilir. Bu nedenle, herhangi bir yan etki görülürse, doktora danışılması önerilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.