TRT1 İçin Çekildi, Güçlü Bir Oyuncu Kadrosu Bir Araya Geldi! Alsancak İlk Fragmanını Yayınladı! Alsancak Dizisi Ne Zaman Başlıyor? İşte Detaylar…

TRT1 ekranlarının yeni dizisi olan ‘Alsancak’ ilk fragmanını yayınladı. Yayınlanan fragmanı ile tüm sosyal medya platformlarının gündemine oturan Alsancak dizisinin detayları da ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar...

Ekranların hala yeni diziler ile buluşmaya devam ettiği ocak ayında pek çok televizyon kanalı, seyircisi için hazırlattığı dizileri duyurmayı sürdürdü. O yapımlardan bazıları henüz yayın tarihini belirlememişken, bazıları yayın tarihini duyurdukları ilk fragmanları ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Yayın tarihi belli olan Alsancak isimli TRT1 dizisi ise, sosyal medya platformlarına damga vuran bir fragman yayınladı.

Son zamanların en çok merak edilen dizilerinden biri olan Alsancak’ın hikayesi bir süredir televizyon seyircisini hem heyecanlandırıyor hem de meraklandırıyordu. Heyecanı yükselten bir fragman ile seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Alsancak dizisi, merakı gidermek için ise seyircisi ile randevulaştı. Bu ay içerisinde ekranlarda olacak olan Alsancak dizisi, yayın gününü belirledi.

ALSANCAK 19 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasına hızla girmesi beklenen Alsancak isimli dizinin yayın tarihi netleşti. Yayınlanan fragmanı aracılığıyla yayın günü ortaya çıkaran Alsancak dizisi, 19 Ocak 2023 Perşembe günü ekranlardaki yerini alacağını duyurdu. Öte yandan dizinin kadrosu dikkat çekti.

Merak ile beklenilen Alsancak dizisinin kadrosunda yer alan isimler televizyon izleyicisinin heyecanını daha da artırdı. Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini paylaştığı dizide İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi sevilen isimlerin de yer alacağı öğrenildi.

ALSANCAK KAHRAMANLIK HİKAYESİ ANLATIYOR

Alsancak dizisinin televizyon seyircisinde uyandırdığı his, sosyal medyanın gündeminden düşmez hale geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarılarını anlatacak olan dizinin hikayesine dair detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Dünyada başlayan kaos çağının tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olacağı zamanları anlatacak olan Alsancak dizisinin, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmek için varını yoğunu ortaya koyan “Alsancak Timi”ni anlatacağı öğrenildi. Tim, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin özel bir ekibi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.