Amazon Prime Yeni Abonelik Ücretleri Ne Kadar Oldu? Amazon Prime Lite Nedir?

Amazon Prime Yeni Abonelik Ücretleri Ne Kadar Oldu? Amazon Prime Lite Nedir?
Dünya genelinde birçok kullanıcıya sahip olan Amazon Prime, ülkemizde de oldukça geniş bir kullanıcı portföyüne sahip. Yeni yıl ile birçok uygulama ve dijital platform gibi Amazon Prime’da yeni abonelik ücretlerini açıkladı. İşte detaylar...

Yeni yıl ile birçok şirket, kullanıcılarının aylık ve yıllık ödeme planlarında yapılan zamları duyurdu. Birçok uygulama ve dijital platform, abonelik ücretlerinde artışlar gerçekleştirirken Amazon Prime, daha ucuz bir versiyonunu piyasaya sürerek, kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

Amazon Prime Ayrıcalıkları

Ülkemizde birçok kişi tarafından tercih edilen Amazon Prime, yapılan alışverişler için aynı gün teslimat seçeneğini ve ücretsiz kargo seçeneğini abonelerine sunuyor. Bunun yanı sıra, Prime Video ile birçok dizi ve film izlenebiliyor. Her ay ücretsiz olarak abonelere verilen oyunlar ile kullanıcıların keyifli vakit geçirmesine imkan sunuluyor. Üstelik tüm bunları sadece 7,90 TL’ye sağlıyor.

Amazon Prime Lite’ ın Özellikleri Belli Oldu

Daha uygun aylık ödeme ile kullanıcılara sunulacak olan Amazon Prime Lite, Amazon Prime seviyesine göre bazı sınırlamalara sahip. Video izlemeleri sırasında reklamların yer alması ve Amazon Prime Lite üyelerinin alışverişlerinin iki günde teslim edilmesi bu kısıtlamaların başında yer alıyor. Amazon Prime Lite versiyonu, kullanıcılara daha ucuz bir seçeneğin sunulabilmesi için özel olarak tasarlandı. Amazon Prime Lite’ın erişimi Hindistan’daki bazı kullanıcılara açıldı. Hindistan’da 1 dolar olarak belirlenen abonelik fiyatının Türkiye’de ne kadar olacağına dair kesin bir açıklama bulunmuyor.

Amazon Prime ve Amazon Prime Lite Arasındaki Farklar

Amazon Prime üyeliğinde videolar reklamsız izlenebilirken, lite seçeneğinde bu durum söz konusu değildir. Prime ile alışverişler bir günde teslim edilebilirken, lite için bu süre iki güne yükseliyor. Prime’ın sunduğu ücretsiz oyun seçeneği, Amazon Prime Lite’ta yer almıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.