CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yarın Gaziantep'e Geliyor...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yarın Gaziantep'e Geliyor...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak için 18 Ocak Çarşamba günü saat 17:00’de Gaziantep’te olacak. 18-19 Ocak tarihlerinde Gaziantep’te temaslarda bulunacak olan Kılıçdaroğlu, bu ziyaretinde halk ve esnafla da bir araya gelecek.

18 Ocak Çarşamba günü saat 17:00’de havalimanında kalabalık bir grup tarafından karşılanacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep programında; gençlik buluşması ve kanaat önderleri toplantıları da yer alıyor.

İLK TOPLANTI TEYMUR OTEL’DE

Havalimanından ayağının tozuyla Temur Otel’e geçecek olan Kılıçdaroğlu, saat 19:00’da Şanlıurfa Buluşması’na katılacak. Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep programının ilk toplantısında, şehirde yaşayan Şanlıurfalılarla bir araya gelerek CHP’nin iktidara geldiğindeki politikalarını anlatması bekleniyor. İlk gün sadece bu programa katılacak ardından otelde dinlenmeye çekilecek.

PERŞEMBE GÜNÜ YOĞUN GEÇECEK

Geçtiğimiz günlerde “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlığıyla duyurduğu CHP’nin vizyon belgesini, Gaziantep’in iş dünyasına da anlatacak olan Kılıçdaroğlu'nun çok sayıda iş insanıyla bir araya gelmesi bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nu 19 Ocak Perşembe günü ise yoğun bir program bekliyor. Saat 10:00’da Gaziantep Ticaret Odası ziyaret edilecek.


Kılıçdaroğlu saat 11:00’de Gaziler Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yapacak, halkla bir araya gelecek.

Saat 12:00’de ise Gaziantep Sanayi Odası ziyaret edilecek.

Kılıçdaroğlu saat 13:00’te Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek onlara hitap edecek. Gittiği bir çok şehirde kanaat önderleri, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te de bu görüşmeleri gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunacak.

Daha önce Türkiye’nin bir çok kentinde CHP’nin düzenlediği ‘’Gençlik Buluşmaları’’nın şimdiki durağı Gaziantep olacak. ‘’Gençlik Buluşmaları’’ programı kapsamında gençlerle bir araya gelecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gençlerin sorun ve taleplerini dinleyerek CHP’nin çözüm önerilerini anlatacak.

Kılıçdaroğlu, saat 15:00’te Onat Kutlar Sahnesi’nde gerçekleştirilecek Gençlik Buluşması’na katıldıktan sonra saat 17:45’te Ankara’ya dönüş yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.