İstanbulkart ile ödeme yapana müjde! Getir ödemelerinde anında 15 TL indirim fırsatı

İstanbulkart ile ödeme yapana müjde! Getir ödemelerinde anında 15 TL indirim fırsatı
İstanbulkart kullananlar Getir ve Getirbüyük üzerinden yaptıkları alışverişlerde anında 15 TL indirim fırsatından yararlanabilecek. İstanbulkart ve Getir ortaklığındaki kampanyanın detayları açıklandı…

İstanbul’da her geçen gün daha fazla sayıda kişinin kullandığı İstanbulkart için yeni bir duyuru geldi. Şirketin kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sosyal medyada da çok konuşuldu. İstanbul’da sadece ulaşım amaçlı değil aynı zamanda bir kredi kartı gibi ödemelerde de kullanılabilen İstanbulkart kampanyalarına ara vermeden devam ediyor. İstanbulkart’ın internet sitesindeki duyuruya göre Getir ile yapılan ortaklık kapsamında ödemelerde 15 TL indirim fırsatı sunulacak.

İstanbulkart ve Getir Kampanyası Başladı

9 Ocak tarihinden bu yana devam eden İstanbulkart ile Getir alışverişlerinde 15 TL indirim duyurusu geniş ilgi gördü. Bu kapsamda İstanbulkart kullanıcıları Getir ve Getirbüyük üzerinden yapacakları alışverişlerde ödeme yaparlarsa anında 15 TL indirim alacaklar. Şirketin resmi web sitesindeki bilgilere göre kampanya 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olup bir kullanıcı sadece bir kez indirim kazanabilecek.

İstanbulkart 15 TL İndirim Kampanyasının Şartları

Megakentte her geçen gün daha fazla kişinin kullandığı İstanbulkart, artık sadece ulaşım amaçlı kullanılan bir kart olmaktan çıktı. İstanbulkart benimsenmesi hızla artarken kullanıcılar çeşitli ödemelerde de bu kartın ödeme avantajlarından yararlanıyor. Ocak ayında Getir ile işbirliği yapan İstanbulkart 15 TL indirim kampanyasının şartlarını duyurdu. Buna göre Getir ve Getirbüyük üzerinden yapılan alışverişlerde İstanbulkart ile ödeme yapıldığında anında 15 TL indirim yapılacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen İstanbulkart kullanıcıları, Getir için 90 TL ve üzeri alışveriş yapması gerekiyor. Getirbüyük için ise 165 TL sepet tutarını geçen kullanıcılar, İstanbulkart ile ödeme yaparak ekranda “Sipariş Ver” aşamasında bu promosyonu seçmelidir. Getir harcamalarında 90 TL ve üzeri siparişlerde 15 TL, Getirbüyük ödemelerinde 165 TL ve üzeri siparişlerde 15 TL indirim uygulanacak. Kampanya sadece İstanbul depolarında geçerli olup kullanıcılar kampanyadan tek bir İstanbulkart ile bir kez faydalanabilecek. Kullanıcılar Getir uygulaması içinde İstanbulkart ile yaptığı işleme karşılık ödeme sırasında indirim olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.