Erol Bulut'un Gaziantep FK'dan alacağı var mı? TL-Euro tartışması

Erol Bulut'un Gaziantep FK'dan alacağı var mı? TL-Euro tartışması
Fenerbahçe karşılaşmasından sonra “1.5 yıldır maaş alamıyorum” diye açıklama yapan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, bu açıklamalarından sonra dikkatleri üzerine çekti. Türkiye spor kamuoyunda gündem olan bu konu tartışmaya açılırken OLAY SPOR olarak Erol Bulut’un hem sözleşmesini, hemde aldığı ve alacağı paraları arıştırdık. Erol Bulut’un TL bazında 24 milyon TL karşılığında sözleşme imzaladığı ve bu parasının 13.5 milyon TL’sini aldığı iddia edildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan ve yönetim krizi bitmek bilmezken aynı zamanda ekonomik sıkıntı ise gün yüzüne çıktı. Teknik Direktör Erol Bulut’un 2-1 mağlup oldukları Fenerbahçe karşılaşmasından sonra, “1.5 yıldır maaş alamıyorum” demesiyle birlikte Bulut’un sözleşmesi ve aldığı para gündem oldu. Gaziantep Futbol Kulübü ile 20 Mayıs 2021 tarihinde 3 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Erol Bulut, bu sözleşmesini TL karşılığında yaptı.

SÖZLEŞMENİN DETAYI TL KARŞILIĞINDA
Gaziantep Futbol Kulübü ile 20 Mayıs 2021 tarihinde üç yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Erol Bulut, Cevdet Akınal, Cihan Koçer, Erhan Özmen ve Ahmet Fikret Kileci'nin de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeyi imzalamıştı. Erol Bulut bu imza töreninde kendisini üç yıllığına Gaziantep FK’lı yapan imzayı atarken sözleşmesinin detayını ise OLAY SPOR buldu. Bulut’un Türk Lirası karşılığında 3 yıllığına 24 milyon TL ile sözleşme imzalamıştı. Bulut’un bu rakamın 13.5 milyon TL’sini 1.5 yılda tahsil ettiği öğrenildi.

KUR FARKI ARTINCA EURO DEDİ
Gaziantep Futbol Kulübü ile anlaşmasını TL karşılığında yapan Teknik Direktör Erol Bulut’un o dönem 8.377 liradan satılan Euro’nun biranda 20 lirada çıkması sorasında alacaklarını Euro karşılığı istediği ileri sürüldü. Bulut’un sözleşmesi TL olarak imzalanmasına rağmen Euro karşılığında alacaklarını istemesi yönetimi harekete geçirdi. Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri ve idarecilere Bulut’u Euro ile ödeme yapamayacaklarını ve TL ile sözleşmesi bulunduğunu ilettiler. Bu sıkıntı yaratırken şimdi yeni gelecek olan başkan ve yönetimin ise nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.