Doğum Tarihine Göre IQ Seviyesi Belirlendi! Buna Göre En Zeki Burç Hangisi Oldu?

Doğum Tarihine Göre IQ Seviyesi Belirlendi! Buna Göre En Zeki Burç Hangisi Oldu?
Astrolojinin kişilerin karakterleri ile olan ilgisi herkesin malumu. Astrolojinin IQ seviyesi ile olan ilgisi de son dönemlerde yapılan araştırmalar ile gün yüzüne çıkartılıyor. İşte detaylar...

Astroloji çalışmaları, kişilerin burçları ile karakterleri arasında bir uyum olduğunu göstermektedir. Kişilerin sahip oldukları burçlar, onlar hakkında bazı bilgilerin tahmin edilebilmesini sağlamaktadır. Yengeç burçlarının duygusal olması ya da aslan burçlarının lider özelliklerinin karakterlerinde daha baskın olması gibi durumlar, burçlar ile elde edilen bilgilerdir. Tüm bunların yanı sıra, yapılan yeni araştırmalara göre burçların, kişilerin zeka seviyelerinin belirlenmesinde de etkili olduğunu gösterdi.

IQ Seviyesi En Yüksek Olan Burç Hangisi?

Yapılan araştırmalar ile IQ seviyesi en yüksek olan burçlar listesinin ilk sıralarında, farklı fikirleri ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kova burcu yer almaktadır. Yaratıcı özellikleri, temkinli adımları ve soğukkanlı özellikleri ile dikkat çeken kova burcu, gerçekleştireceği tüm işlerde başarı sonuçlar elde etmektedir. Bu özellikleri de kova burcunun en zeki burçlar listesinin ilk sıralarında yer almasını sağladı.

Mükemmeliyetçi Başak Burçları

Tüm işleri en iyi şekilde yapmak isteyen ve bu isteğini hakkı ile tamamlayan başak burçları da IQ seviyesi en yüksek burçlar listesinin ilk sıralarında yer almaktadır. Doğru ve yerinde kararlar ile hayat boyu başarıyı elde edebilen başak burçları aynı zamanda, etraflarındaki yanlışları da en iyi şekilde onarmayı başarabilmektedir.

Hızlı Düşünen İkizler Burcu

Astrolojik çalışmalarda hızlı düşünen burçların ilk sıralarında yer alan ikizler burcu, IQ seviyesi yüksek olan burçlar sıralamasında da ilk sıralarda yer almayı başardı. Komik ve espri yeteneği gelişmiş kişilerin IQ seviyelerinin yüksek olduğu, yapılan başka araştırmalarla da elde edilmiştir. Komik karakterleri ve kıvrak zekaları ile tanınan ikizler burcu da bu karakter özelliği ile listenin üst sıralarında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.