SON DAKİKA.. Gaziantep FK’da sürpriz gelişme! O isim Gaziantep'e teknik direktör olarak mı geliyor?

SON DAKİKA.. Gaziantep FK’da sürpriz gelişme! O isim Gaziantep'e teknik direktör olarak mı geliyor?
Gaziantep Futbol Kulübü'nde 1.5 yıldır maaş alamadığını dile getirmesinden sonra tepkilerin odak noktası haline gelen Teknik Direktör Erol Bulut'un ayrılmasına kesin gözle bakılırken yeni teknik direktör için kulislerde görüşmelerin yapıldığı ileri sürüldü.

Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Erol bulut ile yolların ayrılması beklenirken, yeni seçilecek olan başkan ve yönetimin ise yeni bir teknik direktör ile yola devam edeceği iddia edildi. Kulüpten 1.5 yıldır maaş alamadığını iddia eden Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'un durumu sıkıntılı gözükürken yeni gelecek olan başkan ve yönetim kurulunun ise teknik direktör değişikliği yapacağı öğrenildi.

O İSİM İLHAN PALUT MU?

Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktörlük için İlhan Palut ismi ön plana çıktı. Geçtiğimiz hafta Sergen Yalçın isminin ortaya atıldığı Gaziantep'te bu ismi pek sıcak bakılmazken Sergen Yalçın ile yönetici olmayan birinin görüşme sağladığı öğrenildi. Bunun üzerine Sergen Yalçın transferi gerçeği yansıtmadığı ifade edilirken Erol Bulut sonrasında Konyaspor'dan ayrılan İlhan Palut ismi ön plana çıktı.

KARİYERİ BAŞARILI

Konyaspor ile yollarını ayıran genç teknik direktör İlhan Palut, Konyaspor ile çıktığı 81 maçta 36 galibiyet alırken 25 beraberlik ve 20 mağlubiyet elde etti. 1.64 maç başıan puan ortalamasıyla başarılı bir grafik sergileyen İlhan Palut'un Gaziantep FK ile görüşme yaptığı öğrenilirken yeni seçilecek olan başkanın bu isimle yola devam edeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.