Survivor Panorama 2023 Bomba Gibi Başladı! Survivor Panorama'da Kimler Var?

Survivor Panorama 2023 Bomba Gibi Başladı! Survivor Panorama'da Kimler Var?
Ekranların sevilen programı Survivor 2023, yeni yayına 15 Ocak tarihi itibari ile başladı. Yarışmanın kendisi kadar izlenen Survivor Panaroma’da yeni yüzleri ile 2023 sezonuna hazır. İşte detaylar...

TV 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor, 2023 yılı yayına başladı. Ünlüler ve gönüllülerden oluşan kadrosuna bu sene sosyal medya fenomenlerini de dahil eden Acun Ilıcalı, bu sene daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor. İlk programı 15 Ocak tarihinde yayınlanan Survivor 2023, ilk program itibari ile kemik Survivor izleyicisini ekranların başına kilitlemeyi başardı. Soluksuz bir şekilde izlenen yarışmalar ve yarışmacılar arasındaki çekişmeler, sosyal medya fenomenlerinin de yarışmaya dahil edilmesi ile daha keyifli bir seyir sunacak. Sosyal medya fenomenlerinin de gönüllüler ve ünlülerden oluşan takımlara ayrılması ile ilk yayında takımlar netleştirildi ve yarışmalara başlandı.

Evrim Keklik Survivor Panaroma’da!

Geçtiğimiz sezona damga vuran isimlerden biri olan Evrim Keklik, bu sene ilk Survivor Panorama ’da sevenleri ile buluşuyor. Dobralığı ve güzelliği ile Survivor’ın sevilen yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik, Hakan Hatipoğlu, Kemal Özcanlı ve Ayşe Keklik ile birlikte 2023 Survivor’ını Panorama ‘da yorumlayacak. Geçtiğimiz sezon Survivor Panorama sunucuları Hakan Hatipoğlu, Kemal Özcanlı, Damla Can ve Kübra Açıl olmuştu. İlk bölümde yer alan isimlerin ardından Survivor Panorama, farklı sunucu ve konukları ile yeni bölümlerle TV 8 ekranlarında olacak. Yayınlanan Survivor 2023 programında yarışmacıların tüm hareketlerinin mercek altına alındığı Panorama, Survivor izleyicisinin büyük ilgisini topluyor. Yarışmalara ve yarışmacılara ait incelemelerin yanı sıra, yarışmaya dair analizlerinde yapıldığı Survivor Panorama, 2023 yılının yayın dönemine damga vuracak.

Survivor Panorama Ne Zaman Başlıyor?

TV 8’de sevenleri ile buluşan Survivor’a ait yorumların ve analizlerinin yapıldığı Survivor Panorama ‘da TV 8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. 15 Ocak akşamı ilk yayınını gerçekleştiren Survivor 2023’ün ardından Survivor Panorama ‘da hafta içi her gün saat 13:45’te yayınlanmaya başlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.