2023 yılının en yüksek emekli promosyonunu veren bankası belli oldu! Ek koşul falan yok, maaş taşımak yetecek!

2023 yılının en yüksek emekli promosyonunu veren bankası belli oldu! Ek koşul falan yok, maaş taşımak yetecek!
Bu ayın en yüksek emekli promosyonlarını veren bankalar belli oldu. Promosyonlara ek pek çok avantaj sağlayan bir banka ise, emeklileri ayrıcalıkları ile karşılamaya hazır olduğunu bildirdi.

Bankaların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yaptığı anlaşma kapsamında ödenen emekli promosyonlarında yeni bir dönem başladı. Yeni dönemde taban promosyon ödemelerini yükselten bankalar, aynı zamanda bu tutarın üzerine çıkarak birbiri ile rekabet içerisine girdi. 2023 yılının gelmesiyle birlikte ocak ayında en yüksek emekli promosyonu ödemesi yapacak banka da belli oldu.

2023 yılının ocak ayında en yüksek emekli promosyonu ödemesi gerçekleştiren bankalardan biri olan ING Bank, emeklilere özel sağladığı diğer tüm avantajları ile sektöründe öne çıkmayı başardı. Maaş taşıma işlemi yapan emekliler ile emeklilerin hak sahipliğinden yararlanarak dul veya yetim aylığı alan kişilere de promosyon ödeyecek olan ING Bank hem güncel promosyon tutarlarını hem de emekli ayrıcalıklarını duyuran bir paylaşım yaptı.

ING BANK EMEKLİLERİ AYRICALIKLARI KARŞILAMAYI SÜRDÜRÜYOR

Yeni yılda da maaşını taşıyan emeklilere çok özel avantajlar sunan ING Bank, konuya ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. Bu açıklama kapsamında promosyon kampanyasından yalnızca emekli maaşını 36 aylığına bankasına taşıyanların yararlanabileceğini bildiren ING Bank, maaşını taşıyan emekli ile emekli hak sahiplerinin yararlanabileceği avantajlardan bahsetti.

ING Bank’ın en avantajlı programı olan ‘Turuncu Ekstra’ programında emekli müşterilerini tam üç ay boyunca harcama koşulu olmadan yararlandıran ING Bank, nakit promosyonda çıtayı 7 bin 500 TL’ye koydu. Buna ek olarak emeklilere pek çok avantaj sunan ING Bank, emeklilerin çekeceği kredi faizlerinin başlangıcını da yüzde 1,44’e düşürdü.

MAAŞA GÖRE DEĞİŞEN PROMOSYONLAR HEMEN HESABA GEÇİYOR

Öte yandan ING Bank’ın gerçekleştirdiği promosyon ödemeleri kapsamında ödenen promosyonlar maaşa göre değişiklik gösteriliyor. Yapılan promosyon ödemeleri kapsamında vatandaşlar promosyonlarını maaş taşıma işlemini gerçekleştirdikten sonraki ilk maaşlarının yatmasıyla birlikte alabiliyor. ING Bank, promosyon tutarlarına ilişkin de bir açıklama yapmış bulunuyor.

ING Bank’tan gelen açıklamaya göre, aylık tutarı 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olan emekliler ile emeklilerin hak sahiplerine 4.500 TL promosyon ödenirken; aylık tutarı 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası olanlara 5.250TL, aylık tutarı 7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası olanlara 6.750 TL, aylık tutarı 10.000 TL ve üzeri olanlara ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.