Gaziantep FK’da neler oluyor? Erol Bulut ne kadar para aldı? Ne kadar istiyor?

Gaziantep FK’da neler oluyor? Erol Bulut ne kadar para aldı? Ne kadar istiyor?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan Cevdet Akınal’ın istifa etmesinden sonra teknik direktör Erol Bulut’un ise Fenerbahçe karşılaşmasından sonra “1.5 yıldır maaş alamıyorum diyerek isyan etmesi kulübün ekonomik sıkıntısını gün yüzüne çıkardı. Ancak, durum Erol Bulut’un söylediği gibi çıkmadı. Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik heyete, futbolculara ve personele sadece 45 günlük vereceği olduğu iddia edildi.

13.5 MİLYON TL ALMIŞ
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’un 1.5 yıldır maaş alamadığını söylemesinden sonra Bulut’un kulüple yaptığı anlaşma ve sözleşme araştırıldı. Bulut’un TL bazında kulüple anlaştığı ancak daha sonra bunu Euro olarak hesapladığı öğrenilirken Bulut’un şu ana kadan kulüpten 13.5 milyon TL para aldığı iddia edildi. Ancak Erol Bulut’un ise kulüpten Euro karşılığında kur farkını istediği iddia edilirken kulübün ise bu konuda nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

SÖZLEŞMESİ TL BAZINDA
Gaziantep Futbol Kulübü ile 24 milyon TL karşılığında sözmeşme imzaladağı iddia edilen Teknik Direktör Erol Bulut’un kulüpten şu anada 1.5 aylık maaş alacağı olduğu öğrenilirken bu teknik adamın ve futbolcuların öyle 1.5 yıllık maaşları olmadığı gelen bilgiler arasında. Bu arada Teknik Direktör Erol Bulut’un ise yaptığı sözleşmenin Euro bazında değil, TL bazında olduğu ileri sürüldü. Bulut ise anlaşmasını Euro 8 TL iken yaptığı ve şu anda da kur bazının artmasından dolayı aradaki bu farkı istediği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.