Gaziantep'te İYİ PARTİ'de BAŞKANLIK YARIŞI! 2 Aday İl Başkanlığı İçin Yarışacak!

Gaziantep'te İYİ PARTİ'de BAŞKANLIK YARIŞI! 2 Aday İl Başkanlığı İçin Yarışacak!
Gaziantep İYİ Parti İl Başkanlığı’nda yeni aday isim belli oldu. Mali Müşavir Halil İbrahim Demir yapılan toplantıda Başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Tayfun Aygın ve Halil İbrahim Demir İYİ Parti Gaziantep il başkanlığı için yarışacak...

İYİ PARTİ’YE 2 ADAY

İyi Parti Gaziantep il kongresi 22 Ocak 2023 tarihinde yapılması kesinleşmesinden sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İyi Parti Genel Başkan Danışmanı Ömer Karataş, Gaziantep’e gelerek kongreye katılmaları bekleniyor. Bu arada, İyi Parti Gaziantep il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Halil İbrahim Demir, “İyi Parti’yi Gaziantep’te birinci parti yapacağız” dedi. İyi Parti kongresinde Halil İbrahim Demir ile Tayfun Aygın’ın yarışması bekleniyor. Bunun yanı sıra Halil İbrahim Demir, İyi Parti Gaziantep il başkanlığına aday olduğunu düzenlediği basın toplantısında açıklayarak, “Ben İyi Parti’de Şahinbey ilçe yönetiminde görevlerde bulundum. İyi Parti’de il başkanlık adaylık çalışmalarım hızlı bir şekilde devam ediyor. Tüm ilçelere tek tek giderek partililerle görüşüyorum. Önemli olan ben değil, İyi Parti’nin güçlenmesidir. Aday olacak arkadaşlara saygım sonsuzdur” diye konuştu.

YÖNETİM 60’A ÇIKIYOR

İyi Parti genel başkan danışmanı Ömer Karataş, kongreye katılmak üzere 22 Ocak’ta Gaziantep’e geleceği öğrenilirken İyi Parti Gaziantep il yönetiminin 60’a çıkacağını belirttiği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.