Kimseyi Önemsemediler, Sokak Ortasında Cinsel İlişkiye Girdiler! “Yok Artık…” Sosyal Medya Günlerdir Bu Olayı Konuşuyor; İlk Açıklama Aldatılan Sevgiliden Geldi!

Kimseyi Önemsemediler, Sokak Ortasında Cinsel İlişkiye Girdiler! “Yok Artık…” Sosyal Medya Günlerdir Bu Olayı Konuşuyor; İlk Açıklama Aldatılan Sevgiliden Geldi!
Spor salonunda çalışan 4 çocuk annesi evli kadın ile bir ilişkisi olduğu öğrenilen erkek sokak ortasında cinsel ilişkiye girerken görüntülendi. Görüntülerden sevgilisini tanıyan diğer kadın ise isyan etti. İşte detaylar...

Türkiye’de olduğu kadar dünyada da ilginç olayların yaşandığı bir yeni yılın ilk ayı olmaya başladı. Öyle ki, bu olayların bazıları Türkiye’deki ilginçliklerin seviyelerini çoktan açtı. Uzun ara son zamanların en ilginç olayı olan sokakta cinsel ilişki olayına ilişkin görüntüler, sosyal medyanın son 24 saattir en çok konuştuğu olaylar arasında yer aldı.

Tüm sosyal medya platformlarını etkisi altına alan sokak ortasındaki cinsel ilişki görüntüleri İngiltere’den geldi. İngiltere’nin Liverpool kentinde yaşanan olayda taraflardan birinin sevgilisi olan erkek olduğu öğrenilirken; diğerinin ise evli ve dört çocuk annesi olan bir kadın olduğu iddia edildi. Sosyal medyanın gündemine oturan karelere ilişkin taraflardan ilk açıklamayı yapan ise aldatılan sevgili oldu.

İNGİLTERE’DE SOKAK ORTASINDA CİNSEL İLİŞKİ SKANDALI

Liverpool kentindeki bir spor salonuna giden 4 çocuk annesi kadın ile sevgilisi olan bir erkek, spor yaptıkları süre zarfından yakınlaşmaya başladı. İddiadan ibaret olan bu yakınlaşma hikayesinin sonunda ise iddiadan çok daha fazlasının olduğunu gösteren görüntüler ortaya çıktı. İkilinin arasındaki samimiyet artınca sokak ortasında cinsel ilişkiye girdikleri kamera görüntüleri ile öğrenildi.

Spor salonundan çıktıktan sonra yakınlaşmalarının devam ettikleri öğrenilen çift, Liverpool caddelerinden birinde cinsel ilişkiye girdi. Çevredeki diğer vatandaşları önemsemeyen çift, görüntü alınmasını da önemsemedi. Bu görüntülerin sosyal medyaya düşmesi sonrası ise ortalık karıştı.

ALDATILAN SEVGİLİNİN İSYANI DİKKAT ÇEKTİ

Hem İngilizleri hem de diğer dünya ülkelerindeki vatandaşları rahatsız eden sokak ortasındaki sevişme görüntüleri Türkiye’de de ilgi gördü. Son 24 saattir sosyal medya platformlarının en çok konuşulan konularından biri olan fotoğraflara ilişkin ilk açıklama olaya karışan erkeğin sevgilisinden geldi.

Sosyal medyada fotoğrafların yayılmasının ardından sevgilisini görüntülerden tanıyan kadın, adeta isyan etti. İkilinin spor salonundan tanıştığı iddiasını ortaya atan genç kadın, olaya karışına kadının evli olduğunu da bildiren kişi oldu. Acılı kadın, her ikisinin de ceza alması gerektiğini vurgulayan açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.