Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan emekli atağı geldi! Promosyonları 10 bin 300 TL’ye kadar çıkardı! Başvuru süresi başladı!

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan emekli atağı geldi! Promosyonları 10 bin 300 TL’ye kadar çıkardı! Başvuru süresi başladı!
Emeklilere özel bir kampanya hazırlamış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, maaşını taşıyan emeklilere vaat ettiği promosyon tutarları ile ağızları açık bıraktı. İşte Türkiye Finans Katılım Bankası emekli promosyon kampanyası…

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmaya varan bankalar arasında bulunan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde emekli promosyon ödemelerinde artışa gideceğini açıkladı. Ocak ayı boyunca geçerli olacak olan promosyon ödemelerinden yararlanmak için emekli maaşı sahiplerine çağrıda bulunan Türkiye Finans Katılım Bankası, ödediği promosyon tutarları ile ağızları adeta açık bıraktı.

Ekim ayı itibariyle emekli promosyonlarının taban ödemelerinde artışa giden SGK, anlaşmaya vardığı bankaların taban promosyonu artırmasını talep etmişti. O bankalar arasında yer alan Türkiye Finans Katılım Bankası ise, artışını taban ile sınır bırakmadı. Bu ay itibariyle en yüksek nakit promosyon ödemesi gerçekleştiren iki bankadan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda ek promosyon ödemeleri ile de emeklileri desteklemek için harekete geçti.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA PROMOSYON ÖDEMELERİ 10 BİN 300 TL’Yİ BULUYOR

Sadece 31 Ocak’a kadar maaş taşıma işlemi gerçekleştiren emeklilerin yaralanabileceği bir promosyon kampanyası gerçekleştirmiş olan Türkiye Finans Katılım Bankası, nakit promosyon ödemelerini 7 bin 500 TL’ye; ek promosyon ödemelerini 2 bin 500 TL’ye; hediye banka Bonuslarını ise 300 TL’ye çıkardı. Promosyonlar kapsamında detaylı bir açıklama da gerçekleştiren Türkiye Finans Katılım Bankası, ek promosyon ve Bonus ödemeleri almak isteyen emeklilerin maaşını üç yıllığına bankasına taşıdıktan sonra yapması gerekenleri şu ifadeler ile anlattı:

“31 Ocak’a kadar maaşınızı Türkiye Finans’a taşıyın, 7.500 TL'ye varan nakit promosyonun yanı sıra emekli maaşınızı taşıdıktan sonra Türkiye Finans’a davet ettiğiniz her bir emekli yakınınız için 250 TL, toplamda 2.500 TL nakit ödül fırsatından yararlanın. Türkiye Finans Happy Bonus kredi kartınız ile yapacağınız toplamda 3.000 TL ve üzeri harcamaya 300 TL bonus kazanın.​”

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA PROMOSYONLAR MAAŞA GÖRE ÖDENİYOR

Emeklilere pek çok avantaj sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, yedek hesap başvurusu yapan emekliler için emekli maaşı yatmadan 3 gün önceye kadar 1.000 TL’lik bir ek hesap limiti oluşturdu. Aynı zamanda Yapı ve Kredi Bankası ile PTT’ye anlaşmaya varan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu kuruluşların ATM’lerinden emeklilerin ücretsiz bir şekilde para çekebileceğini belirtti. Emeklilere avantajları bunlarla da sınırlı kalmayan Türkiye Finans Katılım Bankası, maaşa göre promosyon ödemesine ilişkin de verdi.

Kredi kartı için emeklilerden herhangi bir aidat almayan Türkiye Finans Katılım Bankası, emeklilerin yapacağı para transferi işlemlerini de ücretsiz hale getirdi. Şubede emeklilere işlem önceliği tanıyan Türkiye Finans Katılım Bankası, kiralık kasa hizmetlerinden ise ilk yıl emeklileri yüzde 50 indirim ile yararlandıracağını bildirdi. Öte yandan maaşa göre promosyon veren Türkiye Finans Katılım Bankası, 3.499 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 3.500 TL; 3.500 TL ile 7.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.000 TL; 7.500 TL ile 9.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.500 TL; 10.000 TL ve üzerinde emekli maaş alanlara ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.